Samsun BB Başkan Adayı kim olsun anketinde 5 isim soruldu

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olsun sorusu yöneltilen ve telefon ile ankette 5 isim soruluyor. Anketin kimin tarafından yapıldığı da sır perdesi gibi. Anketi kimse üstlenmedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belediye başkan adayları sahaya çıkmaya başladı. Partiler ise aday gösterilecek ismi anketler ile kamuoyu yoklaması yaparak belirleyecek.

Hedef Halk Gazetesi’nden Zekeriya Fırat’ın haberine göre; AK Parti, Samsun'da Büyükşehir Belediye(SBB) Başkan Adaylığı için nabız yoklamaya başladı. AK Parti'de kimsenin sahiplenmediği bir anket gerçekleştiriliyor. 

BÜYÜKŞEHİR İÇİN 5 İSİM GEÇİYOR

AK Parti'de eski ve yeni mahalle başkanları, AK Partili Üyeler, 0312'li sabit numaradan aranarak  SBB Başkan Adaylığı için Fuat Köktaş, Erdoğan Tok, Hüseyin Dündar, Adem Bektaş ve Hasan Basri Kurt isimleri soruluyor. Ayrıca 'Bu isimlerden hangisini düşünüyorsunuz?' sorusunun yöneltildiği öne sürüldü. Telefonda 'Mustafa Demir'den memnun musunuz? şeklinde sorularda yöneltildiği ileri sürüldü.

MUSTAFA DEMİR İSMİ YOK

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı ile ilgili 'aday olmam görev verilirse devam ederim' açıklamasını yapan Başkan Mustafa Demir'in isimler arasında olmaması dikkati çekti. 

Fuat Köktaş Erdoğan Tok Hüseyin Dündar Adem Bektaş Hasan Basri Kurt Mustafa Demir