Zeytin çekirdeği yutmanın şifası, faydaları nelerdir?

TAKİP ET

Sabah kalvaltılarının vazgeçilmez ürünü zeytin. Zeytinin faydaları fazla iken zeytin çekirdeği yemeninde faydası bir o kadar çok. Hatta zeytin çekirdeği yuttuğunuzda kanser riskiniz yok denecek kadar düşüyor.

Kahvaltı sonrasında çöpe attığımız zeytin çekirdeklerinin bir hap gibi kullanıldığında mucizelerle dolu olduğundan bahsedeceğiz.

Rastgele bir zeytin çekirdeğinin ucunu törpülerseniz çekirdeğin içinin oyuk olduğuna ve içerisinde pıhtılaşmış bir yağ olduğuna şahid olursunuz.

Ülser gastrit gibi mide rahatsızlıklarına,
Bağırsak ve sindirim yollarına,
Basur ve prostata,

İç uzuvlarda oluşabilecek kanserojen hücre riskinin azalmasına birebir iyi gelen zeytin çekirdrklerini yuttuğunuzda mide özsuyunun zeytin çekirdeklerini çok kısa bir zamanda eriterek saf zeytinyağına çevizdiğini geriye kalan posanın ise bağırsakları onardığını biliyormuydunuz?

Zeytin çekirdeği yutmak. insanların kanser riskine yakalanmalarını neredeyse yok denilecek kadar azaltıyor. Basuru iyileştiriyor. cilde canlılık veriyor ve sindirim sistemleri rahatsızlığını, mide ağrılarını bitiriyor.

15 günden sonra farkı göreceğiniz bu tedavi için yapmanız gereken tek şey yediğiniz zeytinlerin çekirdeklerini hiç ara vermeden yıllarca yutmaktır.

Not: zeytini tüm bir şekilde yutarsanız zeytinin zarını mide eritemeyecektir. zeytini çiğneyerek öğütüp çekirdeğini yutmak şifa gösterecektir.