Saç Ekim Uzmanı Aycan Işık Kimdir, Kaç Yaşında?

TAKİP ET

Sağlık sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan Saç Ekim Uzmanı Aycan Işık, sektörel talepleri en iyi şekilde karşılayan çalışmalarıyla ön plana çıkmış durumda. Hem ulusal hem de uluslararası alanda inovatif projeler içinde yer alan Işık hem başarılı bir eğitim hem de kariyer hayatına sahip. Bu nedenle sektörde ismini duyurmuş olup yenilikçi çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Peki Aycan Işık kimdir kaç yaşında, kariyer hayatıyla ilgili bilinmesi gerekenler neler?

Başarılı Bir Üniversite Hayatı Geçirdi

Yenilikçi saç ekim tekniklerini kullanarak başarılı saç ekimi uygulamalarını gerçekleştiren Aycan Işık, başarılı bir üniversite hayatı geçirdi. 1978 yılında dünyaya gelmiş olup küçük yaşlardan beri doktor olmak istemiş ve bu konuda kendisini hep motive etmiştir. Üniversite sınavlarına hazırlanırken bu düşüncesi ön plana çıkan Işık, üniversitede istediği eğitimi alarak kariyer hayatını istediği şekilde yönlendirme şansı elde ederek çalışmalarına profesyonel bir şekilde devam etti.

Saç Ekim Sektöründe 13 Yılı Aşkın Bir Tecrübeye Sahip

2009 yılında meslek hayatına başlayan Aycan Işık, birçok başarılı uygulamayı tamamlayarak deneyim elde etti. Sektörel yenilikleri yakından takip ettiği için teknolojiyi çalışmalarına uyarlama şansı elde eden Işık, 13 yıldan çok daha uzun bir süredir çalışmalarına devam ediyor. Kariyer hayatı boyunca sağlık sektöründe yer alan çeşitli sağlık kurumlarının bir parçası olarak bilgi birikimini de arttırdı. Halihazırda saç ekimi alanında bilinen ve aranan isimlerde bir tanesi.

Farklı Ülkelerde Danışmanlık Eğitimleri Verdi

Saç ekimi konusunda elde etmiş olduğu deneyimleri kullanarak çalışmalarına devam eden Aycan Işık, süreç içinde pek çok saç ekim kliniğinin kuruluşunda danışmanlık desteği verdi. Hollanda ve İngiltere’de vermiş olduğu danışmanlık eğitimleri, kariyerinin çok daha farklı bir aşama elde etmesini sağladı.

Sektörel gelişmeleri takip eden, başarılı bir ekip ile saç ekimi uygulamalarında bulunan Işık, pek çok seminer ve kongrede de konuşmacı olarak yer aldı. 10.000’den fazla başarılı saç ekimi uygulamasına imza atan Işık, “Saç ekimi çok özel uygulamalardan bir tanesi. Dolayısıyla bu alanda yenilikçi çalışmalarda bulunuyor olmak beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Saç Ekim Uzmanı Aycan Işık Aycan Işık Saç Ekim Uzmanı