Saadet Partisi il binası karşına asılan dev pankart şaşkınlığı

TAKİP ET

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı binasının tam karşına Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın dev pankartı asıldı.

OKAN ÇAKIR - ÖZEL HABER: 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde telaş başladı.

AFİŞLER HER YERE ASILDI

Partiler, kendilerini seçmenlere daha iyi anlatabilmek için ziyaretler düzenliyor, seçim araçlarında propagandalarını yapıyor. Seçim afişleri ve pankartları ise şehirlerin her yerini kaplamış durumda.

AK PARTİ’DEN HAMLE

AK Parti tarafından hazırlanan reklam kampanyaları ve seçim müzikleri seçmenleri etkilerken AK Parti’den bir hamlede Samsun’da meydana geldi.

BİNANIN TAM KARŞISINA ASILDI

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı ve İlkadım İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu 6 katlı binanın tam karşısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın pankartı asıldı. Saadet Partisi binasının tam karşısında bulunan yine 6 katlı binanın 5 katını kapatacak şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pankartı asıldı.

DOĞRU ADAM MESAJI

Asılan pankartta “Doğru Zaman Doğru Adam” sloganı yer alırken, sloganın altına ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı yer aldı. Saadet Partisi ise cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almıştı.