Rüya Gibi Bir Hayat İçin Büyükçekmece Villa Projeleri

TAKİP ET

Büyükçekmece villa projeleri içerisinde yer alan ve halen devam eden Big Country, aradığınız yaşamı sizlere vadediyor. İstanbul'un en kıymetli bölgelerinden biri olan Büyükçekmece'de devam eden proje toplam 66.489 metrekare inşaat alanına sahip. Bu özelliği ile birçok farklı isteği bir arada karşılayabilecek olanağa sahip.

Büyükçekmece villa projeleri içerisinde yer alan ve halen devam eden Big Country, aradığınız yaşamı sizlere vadediyor. İstanbul'un en kıymetli bölgelerinden biri olan Büyükçekmece'de devam eden proje toplam 66.489 metrekare inşaat alanına sahip. Bu özelliği ile birçok farklı isteği bir arada karşılayabilecek olanağa sahip.

126 Adet Villa ile Tasarlanan Büyükçekmece Villa Projeleri

Tamamlandığında 126 adet villadan oluşacak proje 4 + 1 den 7+ 1’e kadar tek katlı ve geniş bahçeli villa seçenekleri sunuyor. İstanbul'un en kıymetli yerlerinden birinde tasarlanıyor olması ise projenin her geçen gün daha geniş bir kitle tarafından ilgi görmesini sağlayan önemli özellikleri arasında.

Ailesi için büyük hayalleri olan kişilerin tercihi olan bu proje pek çok açıdan kesinlikle ayrıcalıklı hissetmeniz konusunda önemli bir rol oynuyor. Villaların her birinin kendine ait havuzu ve ayrı bir bahçesi mevcut. Bu özelliğiyle İstanbul'un en gözde ve en kalabalık yerlerinde gözlerden uzak ve sakin bir yaşam sizler için mümkün hale geliyor.

Ailesi İçin En İyisini İsteyenlere

Ailesi için en iyisini isteyenlere özel olarak tasarlanan ve sunulan, pek çok açıdan binlerce farklı olanak sunan proje büyülü bir yaşam için en ideal seçeneklerden biri. Bu denli yaygın şekilde tercih ediliyor ve talep görüyor olmasını sağlayan çeşitli özelliklere sahip olduğunu dile getirmek ise yanlış olmaz.

Büyükçekmece villa projeleri kapsamında ele alınan villaların her biri birbirinin manzarasını engellemeyecek şekilde tasarlanıyor. Bunun yanı sıra villaların Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'nin kesintisiz manzarasını sunmakta olduğunu dile getirmek gerekiyor.

Herkes ailesi için büyük hayaller kursa da ailecek oturulacak bir evde bütün aile bireylerinin keyfini de beğenisini kazanacak bir evi bulmak zor olabilir. Bu durumu ortadan kaldıran ve aile bireylerinin tamamının büyük bir mutluluk ile yaşamasına olanak tanıyacak projeler, görenleri adeta hayran bırakıyor. Kesintisiz manzaralar ve birbirinin manzarasını engellemeyecek şekilde tasarlanmış olan villaların yanı sıra sosyal tesislerde oldukça dikkat çekici.

Sosyal Tesisler ile Evinizden Çıkmanıza Gerek Yok!

Tenis kortundan basketbol sahasına kadar evinizden uzaklaşmadan spor yapmanıza imkan tanıyacak bütün olanaklar Büyükçekmece Villa Projeleri ile sizlere sunuluyor. Yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın en metropol şehirlerinden biri haline gelen İstanbul’da hayal ettiğiniz evi bulmanın her geçen gün daha zor hale geldiği bu günlerde ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve size ayrıcalıklı hissettirecek bu proje her geçen gün tamamlanmaya daha da yaklaşıyor!

Aile bireylerinin bir arada yaşarken yaşadıkları evden farklı beklentileri olması kesinlikle normal. Kimi aile bireyleri huzur ve sakinlik ararken kimi sosyal tesislere yakın olarak daha eğlenceli bir hayat sürmek istiyor. Bu gibi seçeneklerin tamamını bir arada sunan ve sunduğu olanaklar ile aile bireylerinin tamamını mutlu edecek bir ev almak istiyorsanız sizler için en iyi seçenek ise kesinlikle Büyükçekmece villa projeleri!