Doğu Perinçek, Vatan Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı ilan edildi

TAKİP ET

11. Genel Kurultayını düzenleyen Vatan Partisi, Cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkanı Doğu Perinçek'i ilan etti.

Ulusal Kanal'ın haberine göre Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gelecek yıl gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Doğu Perinçek'i aday gösterme kararı aldı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı konuşma yaptı. Bursalı, "Buradan tüm Türkiye'ye sesleniyoruz, bu bir iktidar yürüyüşüdür" dedi. Özgür Bursalı, sözlerine "Kriz geldiyse Vatan Partisi'nin günleri geldi" diyerek devam etti.

Ethem Sancak: Bağımsız bir hükümet mi seçeceğiz, yoksa Biden'in tezgahına mı geleceğiz?

Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı Divan Seçimleri yapıldı. Önerilen isimleri, Genel Sekreter Özgür Bursalı delegelere okudu. Divan üyeleri oy birliğiyle seçildi. Divan Başkanlığı'na Ethem Sancak seçildi.

Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı'nda Divan Başkanı Ethem Sancak konuşma yaptı. Sancak, "Bugün insanlık tarihini etkileyecek bir kurultay yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bugün 300 yıldır insanlığı sömüren emperyalizmin sonu geldi" diye konuşan Sancak, "6 ay sonra çok önemli bir seçim var. Bağımsız bir hükümet mi seçeceğiz, yoksa Biden'in tezgahına mı geleceğiz? Halkımız buna karar verecek" dedi.