BBP'den DEVA'ya afişli gönderme

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi ve DEVA Partisi'nin Sinop'taki billboardlara yan yana astıkları afişler, dikkatleri üzerine çekti. DEVA Partisi'nin seçim çalışmalarına yönelik afişlerinin yanına asılan Büyük Birlik Partisi'nin afişlerinde, 2009 yılında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok'' sözüne yer verilerek, DEVA Partisi'ne göndermede bulunuldu. Söz konusu afişlerin, geçtiğimiz günlerde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinin BBP'den istifa ederek DEVA Partisi'ne geçmesinin ardından gelmesi dikkat çekti.

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü'nün önünde yer alan billboardlara, Büyük Birlik Partisi ile DEVA Partisi'nin afişleri yan yana asıldı.

Büyük Birlik Partisi, 2009 yılında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözüne yer verdiği afişle, DEVA Partisi'ne göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BBP'den ve MKYK üyeliklerinden istifa eden isimlerin DEVA Partisi'ne katılmasının ardından BBP'den DEVA Partisi'ne afişli göndermede bulunuldu.

DEVA Partisi'nin afişlerinde seçim kampanyalarına yönelik vaatlere yer verilirken, BBP'nin afişindeki ifadeler dikkat çekti.

Büyük Birlik Partisi'nin afişinde, 2009 yılında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Bir saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok." sözüne yer verildi.

Kaynak: Akşam