Ozel Hair Transplant: Daha Fazla İnsan Saç Ekimine Yöneliyor

TAKİP ET

Zaman geçtikçe daha fazla insanın saç ekimi uygulamalarına yöneldiklerini, bu konunun temel nedeninin saç dökülmelerinin fizyolojik ve psikolojik anlamda kişiyi zorladığını belirten Ozel Hair Transplant Kurucusu Emre Beltagy, 'Saç ekimi gelişim gösteren bir alan. Birçok insan, saç dökülmesi sorununun verdiği olumsuzlukları giderebilmek için saç ekimine yöneliyor. Talebin fazla olması, saç ekimi yöntemlerinde de gelişimlerin oluşmasını sağlıyor" diye konuştu.

Ozel Hair Transplant Kurucusu Emre Beltagy, “ Aynı zamanda saç ekiminin önemi daha fazla anlaşılıyor. Artık dünyanın pek çok ülkesinde insanlar, saç ekimi sayesinde istedikleri saç yapısına kavuşma şansı elde ediyor.” ifadelerinde bulundu.

Ozel Hair olarak yenilikçi ve başarı oranı yüksek saç ekim tekniklerini kullanarak çok özel çalışmalarda bulunduklarını belirten Beltagy, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Saç ekimi uygulaması, gelişen teknikler ile birlikte çok önemli bir hal almış durumda. Saç dökülmelerinin en net çözümü olduğundan, artık çok daha fazla insan uygulamaya yönelim gösteriyor. Biz de Ozel Hair olarak hastalarımızın istedikleri saç yapısına ulaşabilmeleri ve kendilerini psikolojik anlamda çok daha iyi hissedebilmeleri için yenilikçi çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Saç Ekimi Sektörü Gelişim Göstermeye Devam Ediyor

Saç ekimi sektöründeki yeniliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Emre Beltagy, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Saç ekiminin yapıldığı ilk dönemlerde FUT gibi başarı oranı düşük klasik teknikler kullanılıyordu. Bu tür teknikler, saç köklerinin daha düşük oranda tutulmasına neden oluyor. Artık FUT gibi klasik tekniklerin çok kullanılmadığını görüyoruz. Bunun yanı sıra FUE, FUE’nin bir alt dalı olan Safir FUE gibi tekniklerin çok daha yoğun bir şekilde kullanıldığını söyleyebilirim. İlerleyen dönemlerde robotik saç ekimi çok daha yaygın bir şekilde kullanılacaktır.”

Profesyonel Hizmet, Saç Ekiminin Önemini Bir Kat Daha Arttırıyor

Profesyonel ve kurumsal hizmetin, saç ekiminin önemini arttırdığını belirten Emre Beltagy, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Kurumsal hizmet anlayışı, uygulamaların steril ortamda gerçekleştirilmesi, yenilikçi çalışmalar; saç ekiminin önemini arttıran hususlar arasında yer alıyor. Bu nedenle saç ekiminde yapılan çalışmaların nitelikleri son derece değerli. Biz de bu konuda elimizden geleni yapıyor, başarılı uygulamalarımızla hastalarımızın taleplerini karşılıyoruz.”