Osman Yüksel: AK Parti ve MHP'li yöneticiler beni desteklemedi, bunların davası menfaatmiş

TAKİP ET

Cumhur İttifakı'nın MHP Adayı Osman Yüksel, Salıpazarı'nda AK Parti ve MHP'li yöneticilerin kendisine destek vermediğini ifade ederek sitem dolu video paylaştı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti ve MHP Salıpazarı ilçesinde Cumhur İttifakı adayı olarak Osman Yüksel’i aday çıkardı. MHP’nin adayı Osman Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında çok çalıştığını fakat AK Partili ve MHP’li yöneticilerinin kendisini desteklemediğini ifade eden açıklama yaptı.

Osman Yüksel, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi;

“BUNLAR İÇİN DAVA ÇIKAR VE MENFAATMİŞ”

“Bu mücadeleyi hak davası diyerek ahlaktan bahsederek kendilerini satanlara sözüm. Öyle bir sürece girmişiz ki, AK Partililere gönül vermiş seçmenlerden söz etmiyorum. Ama yıllardır AK Parti’nin gölgesi altında siyaset yapmış, Cumhurbaşkanı’nın posteri altında siyaset yapmış yöneticilere sesleniyorum. Anladım ki bunlar için dava çıkarmış, anladım ki bunlar için dava menfaatmiş.

“VİCDANLARI İLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUM”

Biz AK Partili yöneticilerden AK Parti’ye destek istedik ve yine MHP’den aday olmuş yöneticilerinden, biz dava insanı diyen abilerimizden düşünebiliyor musunuz MHP’ye oy istedik. Bunları vicdanı ile baş başa bırakıyorum.”

 

VİDEONUN TAMAMI

OKAN ÇAKIR / GERÇEK TARAF