Ömer Süslü; Dostu düşmanı şimdi daha iyi tanıdım

TAKİP ET

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Süslü sosyal medya hesabından 'Dostu düşmanı tanıdım' şekliden sitem dolu mesaj paylaştı.

GERÇEK TARAF / OKAN ÇAKIR: 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimler öncesinde Ankara’ya giderken trafik kazası geçiren Ömer Süslü sakatlanmış, aynı araçta bulunan İbrahim Özyer ise hayatını kaybetmişti.

İyi Parti İl Başkanı Ömer Süslü, İbrahim Özyer ve Önder Fatih Şenol Trafik Kazası Yaptı- Video Haber

KAZADAN SONRA SİYASETİ BIRAKMADI

Kazadan sonra tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Ömer Süslü, siyasetten kopmayarak hayata bağlanmıştı. İl Başkanlığı görevini bıraktıktan bir süre sonra İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olarak siyasetin içinde kalmayı başardı.

BAZI İSİMLERE SİTEM ETTİ

Süslü, kazanın ardından geçen 5 yıl yaşadığı zorlukları kamuoyuna yansıtmadan hayatını sürdürmeye devam ederken bugün sosyal medya hesabında siyaset hayatında yer alan bazı isimlere sitem dolu mesajlar paylaştı.

DOSTU DÜŞMANI İYİ TANIDIM

Süslü’nün paylaştığı mesajda “İYİ” ifadesi gözden kaçmadı. Süslü, kazadan sonraki 5 yıl içinde “Dostu düşmanı tanıdım” mesajını kimlere verdiği ise merak konusu oldu. Süslü mesajında “Geçirdiğim kazada emniyet kemeri takmadığım için çok üzüldüğüm günler oldu. Ama yinede iyi tarafından bakıyorum ve bana gerçek dost kim, düşman kim onu göstermesi açısından olumlu buluyorum. Ne çok yük taşımışım meğerse sırtımda şimdilerde daha İYİ anlıyorum.” İfadelerini kullandı.