Necattin Demirtaş personele talimat verdi, 'konferans salonunda toplanın!'

TAKİP ET

İlkadım Belediye başkanı Necattin Demirtaş, belediye personellerini Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda hazır olmaları talimatını verdi. Demirtaş'ın İyi Parti İlkadım Belediye Başkan Adaylığının açıklanması bekleniyor.

MERAL AKŞENER YARIN SAMSUN’DA

İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener’in yarın saat 16:30’da Samsun Ömer Halis Demir Kongre Merkezi’nde aday tanıtım toplantısına katılacak. Akşener’in Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İmran Nilay Tüfekci’yi açıklayacağı bilirken, Samsun ilçe belediye başkan adayları henüz netleşmedi.

GÜNLERDİR ANKARA’DA KULİS YAPTI

Samsun’da en çok merak edilen ilçeler arasında olan İlkadım Belediye Başkan Adayı’nın kim olacağı konuşulurken, İyi Parti Ankara genel Merkezi’nde 5-6 günlük mesai harcayan ve adaylığını kesinleştiren Necattin Demirtaş’ın tekrar aday gösterileceği öne sürüldü.

PARTİDE ‘BEN MİSAFİRİM’ AÇIKLAMASI RAHATSIZLIĞI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın, İyi Parti’de ben misafirim açıklamasından sonra tekrar İyi Parti’den aday gösterilecek olması parti üyelerini rahatsız etti.

Necattin Demirtaş, 'Ben İyi Parti'ye misafir olarak geldim'

İyi Parti'den, Necattin Demirtaş'a 'Misafir' cevabı

BELEDİYE PERSONELİNE ‘HAZIR OLUN’ TALİMATI

Meral Akşener’in İyi Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması beklenen Necattin Demirtaş, personellere Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda hazır bulunmaları talimatını verdiği ve adaylık açıklamasının yapılacağı öğrenildi.

İmran Nilay Tüfekci Necattin Demirtaş Samsun İyi Parti