Necattin Demirtaş itiraf etti; Gemi Su Aldı

TAKİP ET

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş belediyenin battığını ima ederek 'Gemi su aldı' itirafında bulundu.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: İyi Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, başkanlık koltuğuna oturduğu 2019 yerel seçimlerinden günümüze kadar ilçeye kazanımı olmadığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oldu.

“ BİN 500 KİŞİNİN NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL”

Kavga ve gürültülerin eksik olmadığı İlkadım Belediyesi’nde vatandaşlar hizmet alamadığından dert yanıyor. Belediyeye alınan liyakatsız kadrolar nedeniyle iş yapamayacak duruma gelen İlkadım Belediyesi'nde, işe gitmeden maaş alan yüzlerce işçinin olduğu öne sürülüyor. Bu iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama yapan İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen meclis toplantısında “Belediyede Bin 500 kişi var, kimin ne yaptığı belli değil” diye ifade etmişti.

“GEMİ SU ALDI”

Yerel seçimlerdeki vaadlerini yerine getiremeyen İyi Partili Başkan Necattin Demirtaş, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında bir itirafta daha bulundu.


İlkadım Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Serkan Akyüz, “Yaklaşık 20 yıldır belediyede çalışan 98 kadrolu işçi düşük maaş alıyor. Bu işçilere maaş iyileştirilmesi yapacak mısınız?” sorusu üzerine Başkan Demirtaş itiraf gibi bir açıklama yaparak “Gemi su aldı” cevabını verdi.
Belediyenin battığını ima eden Başkan Demirtaş’a ise AK Partili Meclis Üyesi Serkan Akyüz “ Kaptan gemiyi limana yanaştıracak. Yanaştıramıyorsa 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere ne kaldı” diye konuştu.

Serkan Akyüz İlkadım Belediyesi Gemi su aldı Necattin Demirtaş Samsun