Mustafa Yeşilyurt: Vezirköprü'yü de Samsun'u da beraber yöneteceğiz

TAKİP ET

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt Vezirköprü programında önemli mesajlar verdi.

Mustafa Yeşilyurt beraberindeki heyetle beraber ilk önce Vezirköprü İlçe Başkanı Veysel Başdemir’le bir araya geldi. Siyasi çalışmalar hakkındaki sohbetin eşliğinde , İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Fişekci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Saadet Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Veysel Bozdemir ’de eşlik etti.
 
Fişekçi memleket sevdası ve iş verenlerin karşılaştığı bürokratik engelleri paylaştığı konuşmasında yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Ziyaret Kapsamında bir diğer durak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Şahin üreticinin ve esnafların çalışmaları hakkında yaptığı konuşmasının ardından söz alan Yeşilyurt Büyükşehir Beldiyesi’nin doğru bir vizyonda yönetildiği zaman bunun Vezirköprü’ye sağlayacağı imkanları ayrıntılı paylaştı.

Vezirköprü basını denince akla ilk gelen medya kuruluşlarından Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gökhan Teker ve Özlem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayati Ağca’yı ziyaret eden Yeşilyurt “YEREL BASIN ÖZGÜRLÜKLERİN , OZGÜR SEÇİMLERİN , ÜRETKEN VE MUHASEBE EDEN BİR TOPLUMUN EN ÖNEMLİ DİNAMİKLERİNDENDİR” dedi. Yeşilyurt Sözlerini şöyle devam ettirdi ” Bizler Büyükşehir Belediyesini kazandığımızda devlet imkanları belli bir azınlığın değil Samsunluların hizmetine sunulacak. Aynı şekilde medyaya gereken değer verilecek ve tepeden bakan , medyayı küçümseyen bir bakış açısından kurtulacaktır.”.

Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Samsun İl ve Vezirköprü İlçe teşkilatlarıyla beraber Vezirköprü haftalık sebze pazar yerini ziyaret etti. Pazarda yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Yesilyurt’a dert yanan vatandaşlar Genel olarak ekonomik sıkıntılarını , üretimde ise kredi borçları ve elindeki urünlerin ucuz alınmasını şikayet etti. Köy ve mahalle yolları ile ilgili şikayetleri tek tek not alan Yeşilyurt ilk 6 ayda acil çözülmesi gereken çalışmalarını pazar esnafına ve alış veriş yapan vatandaşlarla paylaştı. Bazı sorunların seçimlerden önce bir an evvel halledilmesi için ve seçim malzemesi yapılmadan çözülmesi için ilgili yerlere bilgi verilmesi gerektiğini ifade etti. Seçim çalışmalarına Vezirköprü’den başladığı için memnuniyetini dile getiren Yeşilyurt VEZİRKÖPRÜ’YÜ DE SAMSUN’UDA BERABER YÖNETECEĞİZ dedi.