Mustafa Yeşilyurt: Tekkeköy kararını vermiş

TAKİP ET

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Tekkeköy ilçesinde Gelecek Partisi'ne büyük teveccüh olduğunu söyledi.


31 mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy ilçesini ziyaret eden Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Tekkeköy ilçesinde parogramını sürdürdü.

Saadet Partisi Tekkeköy ilçe başkanı Avni Şensoy, Gelecek partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Kübra Köse'nin de dahil olduğu ziyarette Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, esnaflar ve vatandaşlar ile  buluştu.

Yeşülyurt açıklamasında, "vatandaşlarımızın dertleri istekleri ve ihtiyaçları aynı,adil bir yönetim altyapı sosyal yardımlar ve işsizlik. 1 nisan sabahı büyükşehiri ve tekkeköy belediyesini kazandığımızda bütün vatandaşlarımızın dertlerine ve ihtiyaçlarına yönelik projelerimizle ilk 6 ay içerisinde değişimin hissedileceğini belirten yeşilyurt,vatandaşlarımız hiç umutsuzluga kapılmasın işin ehli kadrolarla bu umutsuzluğu ve karamsarlık iklimini değiştireceğiz" dedi.