Mustafa Yeşilyurt Havza'da Seçim Çalışması Gerçekleştirdi

TAKİP ET

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt Havza İlçesinde odalar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Havza'da vatandaşlarla bir araya gelen Yeşilyurt, İlçe halkının sorunlarını dinledi.

CHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt Havza İlçesinde odalar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Havza’da vatandaşlarla bir araya gelen Yeşilyurt, İlçe halkının sorunlarını dinledi.

 

Seçim çalışmalarına son hız devam eden CHP Samsun Milletvekili Mustafa Yeşilyurt Havza İlçesinde temaslarda bulundu. Yeşilyurt Havza’da CHP ve Saadet Partisi İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederken Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’ı ziyaret etti. İş dünyasının yaşadığı sorunların konuşulduğu ziyarette Türkiye’de ve Samsun’da iş dünyasının gereken teşvikleri layıkıyla alarak üretimin artırılması için çalışma yapacaklarını ifade etti.

 

Havza’da esnaf odalarını da ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Mustafa Yeşilyurt küçük esnafın ekonomik krizde adeta can çekiştiğini dile getirirken esnafın kepenk kapattığı bir döneme son verileceğini ve kepenk açtığı döneme girileceğini kaydetti.

 

Havza Halk Pazarını gezen Mustafa Yeşilyurt burada Pazar esnafı ve ilçe halkı ile görüştü. İlçenin sorunlarını il muhataptı olan ilçe halkından dinleyen Yeşilyurt, “Karadeniz’in incisi Samsun maalesef AK Parti iktidarından gereken desteği maalesef alamamıştır. Merkez İlçeleri de dahil 17 ilçesinde vatandaşların sorunları hem merkezi hükümet hemde iktidar mensubu yerel yönetimler tarafından adeta söylemlerle geçiştirildiğini görmek içimizi acıtıyor. Samsun’un ve Samsun halkının gecikmiş olan hizmeti almaları için meclisten bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.