Mustafa Yeşilyurt: Bu iktidarı artık gönderiyoruz

TAKİP ET

CHP Samsun 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, "20 yılı aşkın bir süredir, ülkemizi kaostan kaosa ve sorundan soruna sürükleyen bu iktidarı artık gönderiyoruz. Güzel günler kapımızda" diye konuştu.

CHP Samsun 3. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşilyurt'un son durağı 19 Mayıs ilçesi Kuşkaya Mahallesi oldu. Burada vatandaşlarla buluşan Milletvekili Adayı Yeşilyurt, kahvehanede çay sohbeti yaptı ve sorunlarını dinledi.

 

Kuşkaya Mahallesi sakinlerine samimiyet ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Mustafa Yeşilyurt, seçime sayılı günler kaldığını hatırlatarak, "14 Mayıs her bir vatandaşımız ve ülkemiz için tarihi bir gün. Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın durumlarını biliyoruz. Sizlerin çektiği tüm sıkıntıları biliyoruz. Şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da problemlerine hakimiz. Bu sorunları aşmak ve hepbirlikte huzur içinde yaşamak için sizlerin oylarına talip olduk, karşınızdayız. Ortaya koydukları hasar büyük ama bunu el ele vererek onaracağız. 20 yılı aşkın bir süredir, ülkemizi kaostan kaosa ve sorundan soruna sürükleyen bu iktidarı artık gönderiyoruz. Güzel günler kapımızda" diye konuştu.