Mustafa Yeşilyurt: Artık çözümleri konuşmanın ve uygulamanın vaktidir

TAKİP ET

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt "Şehrimizde umudu yeşertmek için kararlı adımlar atmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize umut oluşturmak için sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Artık el ele omuz omuza vererek, çözümleri konuşmanın ve uygulamanın vaktidir" dedi.

Mustafa Yeşilyurt, İlkadım ilçesinde semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Daha çok ekonomik problemlerin konuşulduğu pazar ziyaretinde 'hayat pahalılığı' sohbetin gündem konusu oldu.


Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Samsunluların değişimden yana umudunun yeşerdiğini ve Gelecek Partis'ne olan inancın arttığını sahada gözlemlediklerini belirterek, "Vatandaş dert yanıyor, anlatıyor. Sorunlarını paylaşıyor. Bizler de çözüm önerilerimiz ve projelerimizle şehrimizin geleceği için güven ve umut inşa etmek üzere yola çıktığımızı anlatıyoruz. Vatandaşın, esnafın, amcalarımızın bize olan ilgisi memnuniyet veriyor" diye konuştu.

Mustafa Yeşilyurt, şöyle konuştu; "Hemşehrilerimizin desteğiyle, Samsun'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Birlikte çalışarak sorunlara çözüm olmayı, hayata geçirmek istediğimiz projelerle Samsun kentinin yeni kimliğine kavuşmasını arzu ediyoruz. Umudu büyüterek, şehrimizin geleceğine birlikte yön vereceğiz."