Mustafa Demir; 'Samsun'da trafik sorununu çözdük, neden rahatsız oluyorsunuz'

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, 'bütün Samsun akıllı şehir projesinden memnun siz neden rahatsızsınız' dedi.

Samsun'da uygulanan akıllı trafik projesiyle birlikte şehir içi trafiğinin artmasından şikayet eden Samsunlu vatandaşları hiçe sayan Başkan Mustafa Demir, “Samsunlular memnun herkes memnun” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir belediye meclisinde yaptığı konuşmada “Yusuf bey başarılı bir belediye başkanı idi. Samsun'u bir yerden bir yere taşıdı. Biz de ondan aldık bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Sadece şunu merak ediyorum. Siz Samsun’a yapılan hizmetlerden neden bu kadar rahatsızsınız? Akıllı Şehir'den neden rahatsızsınız. Uygulama eskiden 1 saatte gidilen yeri 25 dakikaya indirdi. Yüzde 52 hedeflemiştik. Yüzde 82 karşılık verdi. Akıllı Şehir Projesi’ni Büyükşehir’e ait tüm yollarda uygulayacağız. Siz bunu neden görmüyorsunuz? Bütün Samsun görürken siz neden görmüyorsunuz? Dünyanın en iyi örneklerinden birisi Samsun'da. Neden rahatsız oluyorsunuz?” diye konuştu.