Mustafa Demir; 'Ne yaptıysak vatandaş hep mutlu'

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun'da belediyenin yaptığı bütün projelerde vatandaşların hep mutlu olduğunu ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı İkinci Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Demir burada yaptığı konuşmada, belediyenin gerçekleştirdiği tüm projelerde vatandaşların memnun ve mutlu olduğunu ifade etti.

"O UCUBEYİ YIKTIK"

Her yaptıkları projede yeni bir şehir oluşturmaya yönelik kararlar aldıklarını da dile getiren Başkan Demir, Anakent İş Merkezi'nin yıkımı ile ilgili yapılan eleştirilere “Anakent iş merkezinin yıkımı yapıldı. İhaleye de çıktık. Otopark yapıyoruz. Bizim yaptığımız hiçbir iş, 40 sefer ölçülmeden 1 sefer biçilmemiştir. O ucubeyi yıktık. Siyaset yapmak için ‘Neden sessiz, tozsuz yıkılmamış’ diyen milletvekili oldu. Böyle siyaset oluşturulmaz." diye konuştu.

"KANUNLARA UYARAK PROJE YAPIYORUZ"

İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi için eleştirilerden bulunanlara da cevap veren Başkan Demir, "Samsun’da ilçelerden gelen vatandaşlarımızın birinci derece kullandığı çok memnuniyet duyduğu, kullandıkları bir yatırım. Hukukun bütün gereklerine, imar planlarına, büyükşehir meclisinin tüm plan alma kararlarına ve hedeflerine, kanuna uygun, problemi çözen, hep yeni bir şehir oluşturmaya yönelik kararlar alıyoruz. Bu karar da bunlardan bir tanesi” diye konuştu.  Başkan Demir, konuşmasında Atakum ilçesindeki Alaçam Bulvarı’na ‘Elbistan’ ismini verdiklerini de sözlerine ekledi.