Murat İkiz: Hayvancılıkta bölgede lider olcağız

TAKİP ET

Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Murat İkiz  Havza Hayvan Pazarını ziyaret ederek sorunları dinledi ve yeni dönemde hayvancılığı destekleyeceği projeleri anlattı.

Hayvan Pazar esnafı ve üreticilerle sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz “Hayvancılık ve tarımda gerekli özeni göstereceğiz” dedi.

İkiz, pazarda gerçekleştirdiği ziyarette hayvan üreticilerinin ve besicilerin görüşlerini dinleyerek sektöre dair beklenti ve talepleri not aldı.

İkiz halkın taleplerini dikkate alarak, yerel yönetimde hayvancılığın daha etkin ve sürdürülebilir hale getirilmesi için çaba harcayacağını vurguladı.

Hayvancılık ve Tarımın önemine vurgu yapan İkiz Havza OSB’de tarımsal ürün işleyen fabrikaların sayısının artması ile bölgedeki tarımsal üretimin ve buna bağlı tarım ekonomisinin artacağını ifade ederek; “Tarımsal üretimin artması için çalışacağız.  Hali hazırda devam eden sulama ile ilgili çalışmaların takipçisi olcağız. Çiftçilerimiz için Havza Ziraat Odası, Tarım Kredi Kooperatiflerimiz ve tarım sektörünün temsilcileri ile istişare içinde Havzalı üreticilerimiz için çalışacağız.”dedi.