Murat İkiz, Havza'da çalmadık kapı bırakmıyor

TAKİP ET

 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine kısa bir süre kalan seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz hane ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde ziyaretlerine devam eden ve son olarak Boylıca Mahallesi ve Yağbasan Mahallelerinde hane ziyaretleri ile gönüller misafir olan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz,Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Burada vatandaşlar ile bir araya gelen İkiz ve beraberindekiler vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı 31 Mart seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacaklarını dile getirerek; “15 Yıllık tecrübesi ile önümüzdeki Adayımız Murat İkiz ilçemize önemli hizmetlerde bulunacak. ”dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise Cumhur İttifakının desteğini her zaman halktan aldığını belirterek; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere emanet ettiği ve tecrübesi, çalışma azmi ve gerçekçi projeleri ile birlikte yol yürüdüğümü Cuhmur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat İkiz’in yanındayız. İnşallah omuz omuza 31 Mart gecesi zafer, 1 Nisan itibari ile de ilçemiz için daha fazla hizmet için dualarınız ve desteklerinize talibiz. Güçlü Büyükşehir, güçlü Havza Belediyesi ve güçlü belediye meclisi için hepinizi sandığa davet ediyorum.”dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz ise gerçek ve ayakları yere basan belediyecilik anlayışı hizmet etme için yola çıktıkların belirterek ; “Yıllardır hayalini kurduğumuz Havza OSB'de nihayet fabrikaların bacaları tütmeye, insanlarımıza iş ve aş kapısı olmaya başladı. Yılsonuna kadar faaliyete geçecek 8 fabrika ile toplamda 20 fabrikaya ulaşmış olacağız. Tüm planlamalarımızı yaptık, önümüzdeki beş yıl içerisinde toplam 20 fabrika daha faaliyete geçecek ve burada toplam 15 bin insanımız iş sahibi olacak. Havza artık göç veren değil göç alan bir şehir olacak. OSB ile hep birlikte zenginleşeceğiz. Bölgenin en önemli termal suyuna sahip ilçemiz termal turizmde de bölgenin zirvesine ulaşacak. Halen kaba inşaatı devam eden 1500 yatak kapasiteli Hattuşa Termal Tatil Köyü Tesisleri yılsonu itibariyle faaliyete geçecek. Artık termal turizmde bende varım diyen ilçemize her yıl 5 yıldızlı termal otel kazandıracağız. Termal Turizm ile Havza göç veren değil, göç alan şehir olacak.”dedi.

 İkiz; “Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki yollarımız tekrar gözden geçirilecek. Yol, su ve kanalizasyon sorunu kökten çözülecek. Yeni yol ve parklar ile insanlarımızın yaşam kaliteleri artırılacak, çocuklarımız mahallelerinde sağlıklı ortamlarda doyasıya koşarak oynayacakları parklara kavuşacak.”dedi.