Mimar Özlem Maraş: Atakum'u hizmetsizliğe mahkum etmeye kimsenin hakkı yok

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum gibi Türkiye'nin yıldızı olabilecek bir ilçeyi, hizmetsizliğe mahkum etmeye kimsenin hakkı yok" dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, seçim programları kapsamında ilçede gerçekleştirdiği STK ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bir yandan seçim sürecinde dair destek talebinde bulunan Özlem Maraş, bir yandan da Atakum'un sorunlarını ve çözümlerini konuşuyor.

Atakum İlçesinde bariz bir hizmet eşitsizliği yaşandığını vurgulayan AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Atakum İlçesinde ziyaret ettiğimiz, programlarına katıldığımız hemen hemen herkesin şikayeti, mevcut yönetimin rutin belediyecilik hizmetlerinde dahi sınıfta kaldığı yönünde. Atakum gibi Türkiye'nin yıldızı olabilecek bir ilçeyi, hizmetsizliğe mahkum etmeye kimsenin hakkı yok. Etkili projelerle, etkin bir çalışma programı ile ilçemizi daha mutlu, daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için bu göreve talip oldum. Atakum'a hem bir mimarın hem de bir kadının eli değmesi ile her şey değişecek" diye konuştu.

Atakum'da rutin belediyecilik çalışmalarını en üst seviyeye çıkartıp, öte yandan da sosyal belediyecilik alanında ülkenin önemli markalarından birisi olacaklarını söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Günü kurtaran belediyecilik anlayışı, bizimle birlikte sona erecek. Fikir alışverişi bizim için son derece önemli. Atakum'un yaşam kalitesini arttıracak projelerimizi planlarken, akademisyenlerden de, esnaftan da, kadınlardan da, gençlerden de, kısacası herkesten fikir alıyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle, Türkiye'ye örnek olacağımızdan şüpheniz olmasın. Rutin belediyecilik çalışmalarını en üst seviyede vatandaşımıza sunarken, ilçemizi sosyal belediyecilik anlayışının ülkemizdeki en önemli markalarından birisi haline getireceğiz" dedi.

Yerel seçimlerin, Türkiye için son derece önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, "Ülkemiz 29 Mart 2024'de çok önemli bir karar için sandık başına gidecek. AK Partili belediyelerin başarılarından yola çıkarak şunu söyleyebiliriz ki; Belediyecilik AK Parti'nin işi. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın hem siyasetteki başarıları, hem de yerel yönetimlerdeki çizgisi, bu anlamda bizim en önemli yol haritamızdır. AK Belediyeciliği Atakum'a kazandırmak, Atakumlu hemşerilerimizin daha iyi kent şartlarında yaşamalarını sağlamak, bizim başlıca görevimiz olacak" şeklinde konuştu.

Atakum Özlem Maraş Atakum Belediye Başkan