Sibel Can O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Sibel Can O Ses Türkiye'de neden yok?

TAKİP ET

O Ses Türkiye'nin 8 Ocak'taki tanıtım fragmanında Sibel Can neden yoktu? Sibel Can O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? İşte merak edilen doruların cevabı... O Ses Türkiye'nin 8 Ocak'taki tanıtım fragmanlarında görünmemesi akıllara Sibel Can'ın programdan ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Ancak Sibel Can'ın programda bulunmaması geçici bir ayrılık mı yoksa programdan tamamen ayrıldı mı? Bu sorunun cevabı bu akşam anlaşılacak.  Acun medya tarafından resmi bir açıklama yapılmaz iken Sibel Can'ın yerine gelen isim ise Hülya Avşar oldu. 8 Ocak'ta yayınlanan tanıtım fragmanında Sibel Can'ın koltuğuna Hülya Avşar'ın oturduğu görüldü.

Sibel Can O Ses Türkiye'den ayrıldı mı?

Sibel Can bilindiği gibi 2016'da Ebru Gündeş’in yerine programa katılmış ve programda bayağı bir yarışmacı seçmişti. O Ses Türkiye'nin 8 ocak fragmanlarında Hülya Avşar'ın bulunması acaba Sibel Can programdan ayrıldı diye yorumlandı. Sibel Can'ın O Ses Türkiye'de olmaması  geçtiğimiz  haftanın yılbaşı olmasına yorumlandı. Sibel Can’ın programda olmama sebebi Yılbaşı Sahne programı nedenіyle yenі çekіmlere katılamamasıdır. Yapılan resmi açıklama yok ancak Sibel Can programa ne zaman katılacak bilinmiyor. 

Tanıtım fragmanında Sibel Can'ın Hülya Avşar'ı telefonla aradığı ve programı izleyerek yarışmacıyı çok istediğini söylediği görülüyor. Bunu Ti'ye alan Murat Boz ise yarışmanın daha önceki jürilerinden Mazhar Alanson ile konuşur gibi yaparak alo Mazhar abi diyerek telefonu kulağına götürdüğü izleniyor. O Ses Türkiye yarışmasının bu akşamki programında birçok yarışmacı performanslarını sergiliyor. Bugünkü yarışmada ayrıcı Sazı ile bir aşık'ın da programa katıldığı gözlenirken ayrıca Hadise içinde kısa bir şarkı sözü oluşturuyor.

SİBEL CAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Twiiter'dan açıklama yapan Sibel Can da durumu "#OSesTürkiye de Hülya Avşar süprizi var. Bölüme hasta olduğum için katılamadım sevgili Hülya adıma güzel sesler seçtimi bende merak ediyorum" şeklinde açıklık getirdi.