Rıdvan Uzun ile Rafet El Roman aynı projede

TAKİP ET

Samsunlu ünlü fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Rıdvan Uzun, Rafet El Roman ile aynı projede yer alarak genç yeteneklerin kliplerini çekecek

Ünlü sanatçı Rafet El Roman sosyla medya üzerinden 4 jüri ile birlikte ‘Genç Yetenekler’ adlı bir yarışma programı düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde genç yetenek Layda’ya klip çeken Samsunlu fotoğraf sanatçısı ve yönetmen Rıdvan Uzun, Rafet El Roman’ın dikkatini çekti. Yapılan görüşmelerin ardından Rafet El Roman, ‘Genç Yetenekler’ projesine Rıdvan Uzun’u da dahil etti. Uzun, yarışmada dereceye giren 4 genç yeteneğin klibini gönülle olarak çekecek.

Proje kapsamında jürinin belirlediği genç yeteneklerin klipleri Samsunlu Rıdvan Uzun tarafından Samsun’un değişik mekanlarında çekilecek. Ünlü sanatçı Rafet El Roman, Rıdvan Uzun’a teşekkür ederek birlikte çalışmaktan mutlu olacağını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman ile canlı yayında biraraya gelen Rıdvan Uzun ise, “Böyle güzel bir projede Rafet El Roman ile çalışmak benim için gurur verici. Klip çekimlerinin Samsun’da olması şehrimizih tanıtımına katkı sağlayacak. Yaşadığımız hastalık sürecinin ardından İstanbul’da Rafet El Roman ile bir araya gelerek projeyi hayata geçireceğiz’’ dedi.