Levent Et Entegre Samsun Atakum'da açıldı

TAKİP ET

Samsun'da et ve et ürünleri sektöründe hizmet verecek olan Levent Et Entegre düzenlenen muhteşem açılış töreni ile hizmete girdi.

Ertürk Besicilik ve İnşaat AŞ bünyesinde kurulan Levent Et Entegre, 'Üreticiden Tüketiciye' anlayışıyla Atakum ilçesinde protokol üyelerinin katıldığı açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. 

 

BESİ ÇİFTLİĞİ ÇARŞAMBA'DA 

Abdullah Gül Bulvarı ile Mustafa Kemal Bulvarı'nın kesişim noktasında hizmete giren Levent Et Entegre'nin açılış töreninde konuşan Ertürk Besicilik ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk, şirketlerinin 2005 yılında kurulduğunu belirterek, ''İnşaat çalışmalarımıza son 4 yıldır tarım ve besicilik faaliyetlerini ekledik. Bu süreçte Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan ve Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam'ın bizlere önemli destekleri oldu. Türkiye'nin en çok ihtiyaç duyduğu şey, üretimdir. Bir nebzede olsa bu vatana, bu millete hizmet etmek için üretim yapmanın yerinde bir karar olduğunu düşündük. Bu kapsamda Çarşamba ilçemizde besi çiftliğimizi kurduk'' dedi.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE

Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yaylalarından getirdikleri yerli ırk hayvanları, Çarşamba ilçesindeki besi çiftliği ve meralarında yetiştirdiklerini belirten Levent Ertürk, ''Bugün burada yaşadığımız ilçe olan Atakum'da 'Üreticiden Tüketiciye' anlayışıyla ilk satış mağazamızı açtık. İlerleyen süreçte İlkadım, Canik, Çarşamba ve Taflan'da şubeler açmayı planlıyoruz. Amacımız kendi ahırımızda yetiştirdiğimiz hayvanların etlerinden ve sütlerinden üretmiş olduğumuz ürünleri, sizlere hijyenik bir şekilde hazırlayıp sizlere sunmaktır. Bizler için çok önemli ve anlamlı olan bugünümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için protokol üyelerimiz başta olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

ATAKUM'A GÜZEL HİZMET

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise Atakum'un güzel bir hizmet ile buluştuğunu belirterek, ''Üreticiden tüketiciye mantığı ile çok güzel bir proje hayata geçirildi. Bu ve buna benzer projeleri sonuna kadar destekliyor, işletmenin ilçemiz Atakum ve Samsun'a hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

SAMSUN MARKASI OLSUN

İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, Levent Ertürk'ü, ailesini ve ekibini tebrik ederek, ''Çarşamba'da ciddi bir yatırım ve üretim var. Bunun doğrudan tüketiciye ulaştırılması da güzel bir hizmet. İnşallah Türkiye çapında bir Samsun markası olmasını arzu ediyoruz. İşletmenin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

DUALARLA AÇILDI

Konuşmaların ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlkadım Belediyesi Başkanvekili İrfan İşleyen, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Halk Bankası Bölge Müdürü Erdoğan Özdemir ve Ziraat Bankası Bölge Müdürü Halil Yüksel açılış kurdelesini dualar arasında birlikte kesti.

Açılışa ayrıca eski Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Levent Ertürk Samsun Levent Et