İlkadım'da vatandaşlar türkülere doydu

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türk Halk Müziği (THM) korosu 'Solistler Geçidi' ile türkü severlerin karşısına çıktı.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü saz kursiyerlerinin icra ettiği "Bağlama Dinletisi ve Solistler Geçidi" konseri türkü severler tarafından büyük beğeni topladı.

Çocuk ve yetişkinlerden oluşan koronun İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda verdiği konser büyük ilgi gördü. Şef Hızır Aydın yönetiminde gerçekleştirilen konserde farklı yörelerden 25 eser seslendirildi. Minik solistlerin performansının büyük ilgi gördüğü konseri dinlemeye gelen türkü severler solistlerin seslendirdiği eserlere eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Geçtiğimiz aylarda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başlayan Sefa Çelebi “ Müdürlüğümüz bünyesinde daha güzel işlere imza atacağız. Pandemi sürecinde monotonlaşan hayatı, kültür etkinliklerimizle bir nebze olsun çeşitlendirmeye ve yaşanabilir kılmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kültür etkinlikleri yelpazesini biraz daha açarak vatandaşlarımıza sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Konsere, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcılarından Ramazan Bayraktar, Yaşar Kutbay, Eski İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sefa Çelebi, İşletme ve İştirakler Müdürü Osman Yağmur ile müzikseverler katıldı.