GRUP İMERA SAMSUN'DA KONSER VERECEK

TAKİP ET

Karadeniz müziğinin en iyi çıkış yapan grubu İMERA, Samsunlu hayranları ile konserde buluşacak.

 

Müzik piyasasına ENA albümüyle giriş yapan Karadeniz’e özgü ezgileriyle dinleyiciyle buluşan Grup İMERA, Samsun’da hayranlarıyla buluşacak. Şah Organizasyonu tarafından tertip edilen konser 5 Kasım tarihinde Küfe Bar’da, 6 Kasım tarihinde ise Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

 

Biletler Satışa Sunuldu

İlk defa Samsun’da konser verecek olan Grup İmera’nın biletleri satışa sunuldu. 5 Kasım ve 6 Kasım tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan her iki konserin bilet fiyatı ise 30 TL olarak belirlendi. Bilet satış yerleri ise konser tanıtımı için düzenlenen afişlerde belirtildi.

 

 

Ünlüler Samsun’u Tercih Edecek

Şah Organizasyon’un sahibi Hazal Şahin, Samsun’da konser etkinliklerinin bununla sınırlı kalmayacağını bir çok ünlüyü Samsun’da ağırlayacaklarını belirtti. Hazal Şahin, Grup İmera konserinden sonra Tuğba Yurt, Derya Ulu, Buray, Mustafa Ceceli, Serdar Ortaç gibi bir çok ünlünün Samsun’da konser vermesi için çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi.

 

 

HABER GÜNCELLEME
28.10.2016 SAAT 18:15 İTİBARİ İLE GRUP İMERA, SAMSUN KONSERİNİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURDU. ŞAH ORGANİZASYON YAŞANILAN MAĞDURİYETTEN DOLAYI KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLEDİ.