Kim O Dümenci?

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, ilçede yaptığı miting konuşmasında 'enteresan adaylık dümenleri döndü' dedi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlere 2 ay kala siyasi partilerde heyecan daha da arttı. Samsun’da siyasi partiler ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

AK Parti ilçe belediye başkan adayları haricinde diğer siyasi partiler başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Salıpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Alim Çakır, AK Parti’nin Salıpazarı’nda aday çıkarmayarak Cumhur İttifakı ortağı MHP adayını desteklemesi kararı sonrası adaylık için parti arayışına girdi. MHP ise Salıpazarı Belediye Başkan Adayı olarak Osman Yüksel isminde karar verdi.

Yeniden Refah Partisi ile yaptığı görüşmeler neticesinde YRP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı olan Alim Çakır, ilçede partisinin düzenlediği miting konuşmasında “31 Mart 2024 seçimleri için enteresan adaylık dümenleri döndü. Burada, anketlerde, temayüllerde, yoklamalarda siz Salıpazarılılar Alim Çakır dediniz. Bunda da bir hayır var dedik. Allah bize öyle bir yol nasip etti ki Necmettin Erbakan hocamızın biraz miras bıraktığı yoldan gideceğiz” dedi. YRP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır’ın kimi ya da kimleri kastettiği esrarını koruyor.

Yeniden Refah Partisi Alim Çakır Samsun Salıpazarı