Karadeniz'in en büyük müzik festivali başlıyor

TAKİP ET

Karadeniz'in en büyük müzik festivali yarın startı veriyor. Merakla beklenen festivalin ilk gününde Pinhani ve Emircan İğrek sahnede olacak. 

Samsun'un son yıllardaki en büyük organizasyonları arasında yer alan ve Hola Event hamiliğinde Sheraton Grand HOtel'de gerçekleşecek olan Karadeniz Müzik Festivali, yarın başlıyor. Binlerce müzikseverin buluşacağı festivalde birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. İnternet üzerinden bilet satışları devam ederken, festival giriş alanındaki gişelerden de bilet alınabileceği belirtildi. 

Sagopa Kajmer, Manga, Fatma Turgut, Hayko Cepkin gibi isimlerin katılacağı festivalin ilk gününde  Mert Kıyak, Mavi Gri, Motive, Pinhani ve Emir Can İğrek sahne alacak. 

KAPIDA BİLET SATIŞI DEVAM EDECEK 

Festival hakkında bilgi veren Hola Event yetkilileri, "Yarın festivalimizin kapılarını açıyoruz. Herkesi bu müzik şölenine davet ediyoruz. İnternet üzerinden online bilet satışımız devam etmektedir. Misafirlerimiz bubilet.com.tr ve biletix.com adreslerinden biletlerini alabileceği gibi festival giriş alanındaki gişelerimizden de temin edebilirler. Samsun'un en büyük organizasyonlarından birisi olan festivalimize katılan tüm sanatçılarımıza, müzikseverlere, Samsun halkına teşekkür ediyoruz.  4 gün boyunca müziğe, eğlenceye doyacağız." 

4 GÜN BOYUNCA MÜZİK VE EĞLENCE 

22-23-24-25 Haziran tarihlerinde Sheraton Grand Samsun Oteli'nde gerçekleşecek olan festivalin ilk gününde Mert Kıyak, Mavi Gri, Motive, Pinhani ve Emir Can İğrek; 23 Haziran Cuma günü Vals, Niyazi Koyuncu, Fatma Turgut ve Manga, 24 Haziran Cumartesi günü Random, Mary Jane, Yaşlı Amca, Adamlar ve Hayko Cepkin ve son olarak da 25 Haziran Pazar günü Munchies, Selçuk Balcı, Dedublüman, Madrigal ve Samsunlu rapçi Sagopa Kajmer sahnede olacak.