İyi Partili Ümit Dikbayır, 'Millet 5'ten büyüktür' dedi ve sildi

TAKİP ET

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Altılı Masa toplantısından sonra aday krizi çıktı. Dikbayır, twettır hesabından "Millet 5'ten büyüktür" paylaşımı yaptı. Dikbayır bir süre sonra paylaşımını sildi.

6'lı koalisyon bugün 12. toplantısını Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Adaylık konusunda nihai duyurunun 6 Mart Pazartesi kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedildi. Toplantıda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konuşulurken sosyal medyada CHP'li vekiller başta olmak üzere diğer partililer Kılıçdaroğlu vurgusu yaparak "Başlıyoruz" mesajları paylaştı.

"MİLLETİMİZ NE DERSE O"

CHP'lilerin yaptığı paylaşımların ardından İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Dikbayır, "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik,güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o" payşaşımında bulundu.

'MİLLET 5'TEN BÜYÜKTÜR' TWEETİNİ SİLDİ

Daha sonra CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan adaylık krizini gözler önüne seren bir paylaşımda daha bulunan Dikbayır, "Millet 5'ten büyüktür." dedi. Dikbayır, paylaşımının ardından kısa bir süre sonra attığı tweeti sildi.