İyi Parti'nin Samsun adayları açıklanacak, Samsun ve İlkadım için isimler var

TAKİP ET

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 19 Ocak 2024 Cuma günü Samsun'a gelerek partisinin adaylarını açıklayacak.

OKAN ÇAKIR / ÖZEL HABER: 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için partiler aday adayları arasından adaylarını belirleyecek.

AKŞENER SAMSUN’DA AÇIKLAYACAK

İyi Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediye başkan adayları da 19 Ocak 2024 Cuma günü açıklanacak. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun ziyaretinde belediye başkan adaylarını açıklayacağı öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİR’DE TÜFEKÇİ

İyi Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nilay İmren Tüfekçi olarak açıklanması beklenirken, Samsun’un en kalabalık ilçesi İlkadım belediye Başkan adayının belli olduğu öğrenildi.

İLKADIM’DA İL VE İLÇE BAŞKANI KOLTUĞU İSTİYOR

İyi Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar ve İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’un İlkadım Belediyesi Başkan adayı olmak için kulis çalışmaları yaptığı Samsun kamuoyu tarafından bilinse de, ismi parti içerisinde sürekli tartışmalara neden olan bir siyasinin aday olarak açıklanacağı ortaya çıktı.

DEMİRTAŞ TEKRAR ADAY OLACAK

Gerçek Taraf haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır’ın edindiği bilgilere göre; “İyi Parti’ye misafir olarak geldim” açıklamasıyla parti içerisinde krize neden olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın tekrar aday olacağı öğrenildi. Demirtaş yakın çevresine “Ben işimi genel merkezden hallettim” dediği konuşuluyor.

Necattin Demirtaş, 'Ben İyi Parti'ye misafir olarak geldim'

İyi Parti'den, Necattin Demirtaş'a 'Misafir' cevabı

Necattin Demirtaş Nilay İmren Tüfekçi Samsun İyi Parti Hasan Aksoy Burcu Işıtan Satar Samsun Büyükşehir Adayı