İyi Parti'nin kötü muhalefeti alay konusu oldu

TAKİP ET

Canik İyi Parti İlçe Başkanı Saydam Bayram'ın ilçedeki doğa yürüyüş parkurunu projesini Canik Belediyesi tarafından yapıldığını zannedince eleştirmeye başladı. Ancak projenin Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olması Başkan Saydam aleyhine 'bilinçsiz muhalefet' eleştirilerine neden oldu.

"AMA KAPI ÇOK GÜZEL"

Samsun Canik İyi Parti İlçe Başkanı Saydam Bayram, ilçedeki ‘Canik Ekoturizm Alanı’ olarak ilan edilen doğa yürüyüş parkuru projesini eleştirdi. Bayram, çektiği videoda “Canik Belediyesi Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın vizyonunu gösteren ekoturizm alanı burası. Bu kapıyı neden buraya koyduklarına dahil inanın hiçbir fikrimiz yok. Buraya bir kapı koymuş. Ama kapı çok güzel. Hangi akla hizmetle yapmışlar inan anlamak mümkün değil” dedi.

“OKUMAYI ACİLEN ÖĞRENMELİSİN!”

Reklam ve parodi videolarıyla tanınan Şenol Saltoğlu, Canik İyi Parti İlçe Başkanı Saydam Bayram’ın videosuna cevaben “okumayı acilen öğrenmelisin” isimli parodi video çekti. Saltoğlu videoda projenin Canik Belediyesi ait olmadığını, Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan bir proje olduğuna vurgu yaptı.

“BİLİNÇSİZ MUHALEFET”

Şenol Saltoğlu’nun çektiği parodi videosu kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başladı. Vatandaşlar sosyal medyada İyi Parti’nin ve İlçe Başkanı Saydam Bayram’ın bilinçsiz muhalefet yaptığını ifade etti.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI CEVAP VERDİ

Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan projenin halen devam ettiğini, yürüyüş parkurlarının ve çevre düzenlemelerinin yapılacağını ifade eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, “Projesi devam eden bir alana ve özellikle girişi yasak olmasına rağmen İyi Parti Başkanı Saydam Bayram’ın girmesini anlamış değil. Kendi hayal dünyasında gezerken bile ayağını taşa takılanlardan hiç bir fayda gelmez. Canik’te kazandırılan onca eseri görmezlikten gelip, Başkanımız İbrahim Sandıkçı’yı vizyonsuzlukla itham edenlerin Canik’in gelişimini ve artan değerini görmesi için deve kuşu misali başını kumdan çıkartarak etrafına bakması yeterlidir.” dedi.

Saydam Bayram Mahmut Gençay AK Parti Canik İlçe Başkanı Canik Ekoturizm Alanı Canik İyi Parti İlçe Başkanı Orman Genel Müdürlüğü