İyi Parti İlkadım ilçe teşkilatı komple istifa etti

TAKİP ET

Samsun İlkadım İyi Parti İlçe Teşkilatı, parti içerinde yaşanan sorunları tek tek açıklarken yönetim olarak istifa ettiklerini duyurdu.

“İÇİMİZDE SORUNLAR YAŞADIK”

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Murat Demir düzenlediği basın açıklamasında parti içerisinde yaşadıkları sorunları ve istifa sürecini anlattı.

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Murat Demir parti içinde sorunlara değinerek, “Uzun süredir Samsun'da yönetimsel bazda olan sıkıntıları, kol kırılır yen içinde kalır diyerek, kendi içimizde konuşsak da dışarıya aksettirmemeye çalıştık. Uyarılarımızı yaptık, muhtemel kötü sonuçları engellemeye çalıştık, ancak bu gün başarılı olamadığımızı anlamış bulunmaktayız” dedi.

HASAN AKSOY KÜÇÜK BİR SALONU DOLDURAMADI

"Ocak ayında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımı ile gerçekleştirilen il kongresinde İyi Parti Samsun il Başkanı Hasan Aksoy Samsun için ufak sayılacak bir salonu dahi dolduramamıştır" ifadesinde bulunan İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Murat Demir “Bizler İlkadım içe teşkilatı olarak Genel başkanımızın ilkadımda gerçekleştireceği her programında harika organizasyonlar yaptık.57 vilayetten büyük bir ilçenin teşkilatı olmanın haklı gururunu ve onurunu her zaman yaşadık” dedi.

HASAN AKSOY GÖREVDEN ALDI

İyi Parti Samsun il Başkanı Hasan Aksoy’un İlkadım Teşkilatını görevden aldığını ifade eden Başkan Demir, “Bugün Teşkilatları için gecesini gündüzüne katması, gerekenler, sirf koltuk sevdası için, Türkiye de 57 vilayette büyük, her seçimde Türkiye ortalamasından yüksek bir oy oranı alan bir teşkilatı, görevden aldırmak için yolları arşınlamaktadır” diye konuştu.

HASAN AKSOY EGOSUNU TATMİN EDİYOR

"Samsun İyi Parti İl başkanı Hasan Aksoy'un kişisel ego ve ihtiraslarının partiyi Samsun'da iyice küçülttüğünü ve sıkıştırdığını" ifade eden ilçe başkanı Demir, “Siyasi teamüllerden uzak bir şekilde Samsun'u ve tüm ilçelerini, istişareden uzak bir anlayışla dizayn etme çabası durdurulamaz bir noktaya gelmiş bulunmaktadır” dedi.

YÖNETİM OLARAK İSTİFA ETTİLER

 İYİ Parti İlkadım İlçe BaşkanıMurat Demir yönetim olarak istifa etme nedenlerini açıkladıktan sonra konuşmasını “Dedikoduların artık partimize zarar verdiğini de görüyoruz. Bu nedenle arkadaşlarımla hep birlikte İlkadım İlçe Yönetiminden istifa ediyoruz” diyerek sonlandırdı