İshak Taşçı Atakum Adayı oluyor, işte partisi

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İshak Taşçı partisinden aday gösterilmeyince başka bir partiden aday olacağı öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Samsun'da seçim atmosferi çok yoğun geçiyor. Partilerin adaylarını açıklamasından sonra aday gösterilmeyen isimler farklı partilerden aday olmaya çalışıyor. 

BIÇAK SIRTI BİR SEÇİM
Samsun'un neredeyse tüm ilçelerinde kıyasıya bir yarışın olacağı şimdiden kendini gösteriyor. AK Parti'nin kesin kazanağı belediye sayısı önceki seçimlere kıyasla düştü. 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde hangi partinin adayının kazanacağı konusunda herkesin kafasında soru işaretleri var. 

AK PARTİ'NİN İŞİ ZOR
AK Parti'den aday gösterilmeyen aday adayları farklı partilerde aday olmak için görüşmeler gerçekleştiriyor. Samsun'da özellikle İlkadım ve Atakum ilçesinde AK Parti'nin seçim kazanması bu nedenler ile daha da zor bir hal alıyor. 

TAŞÇI'NIN YENİ PARTİSİ
Atakum Belediyesi Eski Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'den aday adayı olmuştu. Taşçı aday olmayı beklerken AK Parti Özlem Maraş'ı aday olarak gösterildi. Gazeteci Okan Çakır'ın edindiği bilgilere göre; yaşanan gelişmeler üzerine Yeniden Refah Partisi ile görüşen İshak Taşçı'nın YRP Atakum Belediye Başkan Adayı olacağı kulislerde yer aldı.