İngiltere Ziyaretçi Vizesi

TAKİP ET

İngiltere ziyaretçi vize başvurusunda bulunacakların öncelikle birtakım bilgileri elde etmesi gerekmektedir. Başvuruya nereden başlayacağınızı, nasıl ilerlemeniz gerektiğini ve dosyanızda hangi evrakları mutlaka bulundurmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz.

Başvuru süreçlerinde en zor vize alınan ülkelerden birisi olan İngiltere’ye turistik amaçlarla giriş yapmak istediğinizde birtakım bilgileri ve belgeleri sunmanız gerekmektedir. Taleplerinizin detayına dair bilgileri destekleyecek olan belgeleri hazırlamanız ve yetkili mercilere sunmanız halinde kısa sürede sonuçları alabilirsiniz. Bu süreçte yalnız olmadığınızı hissedeceğiniz destekleri ise yetkilendirilmiş akredite acenteler sayesinde elde edeceksiniz. Büyük avantajları görmek, kolay yoldan ve kısa sürede vizelerinizi almak üzere harekete geçmiş olacaksınız. Tüm süreç hakkında A’dan Z’ye bilgi edinebileceğiniz adreslerle iletişime geçeceksiniz. Bu sayede doğru, hatasız, eksiksiz ve kusursuz şekilde hazırlanacak tüm evraklarınızla en hızlı şekilde seyahatlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

İngiltere Ziyaretçi Vize Başvurusu
İngiltere İçişleri Bakanlığı-Hudut Muhafaza Dairesinin (UKBA) yetkilendirmiş olduğu vize danışmanlık merkezleri üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz. Randevu sürecine kadar olan süreçte danışmanlarınızın sizin adınıza tüm adımları tamamlayacağını görebileceksiniz. İlgili merci tarafından akredite edilen seyahat acentelerine yapacağınız başvuruların en iyi şekilde tamamlanacağını görebileceksiniz. Vize başvurularınızda evraklarınızı kabul eden, inceleyen ve başvurunuzu olumlu veya olumsuz bir şekilde karara bağlayacak olan İngiltere Vize ve Göç Dairesi yetkililerinin hangi belgeleri talep edebileceğini öğreneceğiniz profesyonel danışmanlarınızı arayabilirsiniz. Böylelikle belgelerinizde eksikliklerin olması, olumsuz yanıt verilmesine neden olacak durumların tespit edilmesi gibi sonuçlarda ise geç kalınmaması adına en fazla 3 ay öncesinden randevularınızı alacak olan kaliteli ve profesyonel danışmanlarınızın desteğini alabileceksiniz.

İngiltere Ziyaretçi Vizesi İçin Randevu
Birleşik Krallık’ı turistik amaçlarla ziyaret etmek istediğinizde vize başvurunuzu profesyonel danışmanlar sayesinde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Böylelikle oluşturulacak online randevular hakkında bilgi alabileceksiniz. İngiltere ziyaretçi vizesi randevusunun nasıl oluşturulacağını öğrenmeniz, hangi belgelerle başvuru yapacağınıza dair detaylara hakim olmanız da mümkün hale gelecektir. Tüm evraklarınızı eksiksiz bir şekilde doldurmanız halinde olumlu sonuçları almanızın daha yüksek bir ihtimal olacağını vurgulayabiliriz. Ancak sizlere bu konuda hiçbir firmanın net ve kesin olumlu sonuçları garanti etmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle işini düzgün ve özverili şekilde gerçekleştiren firmaları ziyaret ederek hedeflerinize daha pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.


 
İngiltere Ziyaretçi Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Bulunduğunuz iş pozisyonuna ve mesleğinize göre değişen İngiltere Ziyaretçi Vizesi İçin Gerekli Evraklar hakkında bilgileri elde edebileceksiniz. Hangi durumlarda değişkenlik olabileceğinin yanıtını almanız  mümkün hale gelecektir. Pasaport türüne göre değişebilen vize türleri ve vize zorunluluğu gibi aşamaları tamamlamak, bilgileri güncel şekilde almak ve takipleri gerçekleştirecek olan danışmanlarınızdan teknik anlamda faydalanmak üzere harekete geçeceksiniz. Sunmanız ve online sisteme yüklenmesi gereken evraklar hakkında bilgi verilecektir. Bu doğrultuda tercüme edilmesi gereken tüm belgelerin de istenilen dilde hazırlanacağını görebileceksiniz. İletişim bilgilerinin ve tercüman isminin yer alması gereken evraklar arasında hangilerinin ortak olduğunu, hangilerinin ise kişilerin maddi durumlarına ve çalışma şartlarına göre değiştiğini öğrenmek istiyor olabilirsiniz.

Vize başvurularında ortak olan evraklara baktığınızda 6 ay daha geçerliliğini koruyacak pasaport, eski pasaportlar, kimlik fotokopisi gibi belgelerin bulunduğunu göreceksiniz. Diğer yandan ise aile ve doğum bilgilerinin yer aldığı tam vukuatlı nüfus kayıt örneğinin de bu evraklardan birisi olduğunu görebileceksiniz. İngilizce olarak yazılacak vize talep dilekçesinin de mutlaka bulunması gerekmektedir. Biyometrik verilerin sunulması amacıyla kişilerin randevularda bizzat bulunması gerektiği durumlara dair bilgileri alabileceksiniz.

Ortak hazırlanacak evrakların dışında çalışanların şirket sahipleri tarafından, şirket sahibi olanların veya kamuda çalışanların ve emeklilerin de hazırlamaları gereken diğer evrakları öğrenebileceksiniz. Ev hanımlarının, öğrencilerin, iş sahibi olmayanların ve çalışmayanların maddi durumlarını gösterir belgeleri veya sponsorluk belgelerini ibraz etmelerine önem verilmektedir. Ek gelirlerin de sunulabileceği dosyada 18 yaşından küçük olanların ise muvafakatname belgesini sunmaları istenmektedir.

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Dilekçe Örneği
Yurt dışı seyahatlerinizi gerçekleştirmek istediğinizde vize alma zorunluluğunuz bulunuyorsa, mutlaka dilekçe yazmanız gerekmektedir. Turistik amaçlarla İngiltere’a gerçekleştirilecek seyahatlerde, kalacağınız sürelerin bildirilmesi gerekmektedir. Hangi tarih aralığında ülkede bulunacağınızı netleştirmeniz halinde gereken evrakları akredite acenteniz aracılığıyla konsolosluğa sunabilirsiniz. İstenecek belge ve bilgiler arasında dilekçenin bulunması gerekmektedir. Turistik vizeler için talep dilekçesinde masraflarınızı karşılayacağınızı taahhüt etmeniz ve gelirinizi gösterir ispatlayıcı belgeleri sunmanız gerekmektedir. Hangi amaçlarla seyahat edeceğinizi, ülkede bulunacağınız süreçte neler yapacağınızı aktarmanız da gerekecektir. Bu sebeple dilekçenizde açık ve net bir şekilde tüm detayları aktarmanız uygun olacaktır. Ülkeden çıkma sebebinizi ve geri dönmenizin de gerekçelerini vurgulayacağınız bir dilekçe olmalıdır. Tüm içeriklerin okunaklı bir şekilde hazırlanmasına dikkat edilmelidir. Resmi bir dil kullanılması gereken dilekçenin a4 kağıdına hazırlanması ve ıslak imzalı olması gerekmektedir. Tüm bu detayları sizler için inceleyecek ve sizleri de bilgilendirecek olan uzman kadrolara sahip firmalarla iletişime geçebilirsiniz. İngiltere Ziyaretçi Vizesi  almak isteyenlerin zorlanmadan hedeflerine olumlu şekilde ulaşmaları bu sayede mümkün olacaktır.

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Ücreti (Harcı)
Vizelerinizi sorunsuz bir şekilde alabilmek için doğru vize türüne başvurmanız ve başvurunuz için aracı şirkette gerçekleşecek randevunuzu almadan önce konsolosluğa yatırılacak vize ücretini ödemeniz gerekmektedir. Turistik vize ücretlerinin istediğiniz süre zarfına göre doğru olarak ödenmesine önem verilmelidir. Buna göre uzman desteğini alabileceğiniz adreslerle iletişime geçebilir ve ücretleri öderken nelere dikkat edeceğinizin yanıtını alabilirsiniz. Turistik vizelerle kalacağınız süreçte maddi açıdan zorlanmayacağınızın ispatını yapmanız istenecektir. Bu doğrultuda harç ve evrak bilgilerini elde etmek üzere işini en iyi şekilde yapan danışman firmalarla iletişime geçebilirsiniz.

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Kolay Alınır Mı?
İngiltere Ziyaretçi Vizesi başvurunuzu turistik vize kapsamında yaparken kolaylıklarla karşılaşabilmek için işini iyi yapan ve donanımlı acentelerden destek alabilirsiniz. Böylelikle bireysel başvurularda daha sık görülen hataların yer almayacağı dosyanızla olumlu sonuçları alma şansınızı artırabilirsiniz. Kolay, pratik ve güvenli şekilde tamamlanmasını isteyeceğiniz bu süreç hakkında doğru adımları atmış olacaksınız. Evraklarınızdaki herhangi bir eksikliğin bu süreci uzatabileceğini unutmamalısınız. Bu sebeple kısa sürede sonuç alabileceğiniz eksiksiz ve hatasız başvuruları gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli şekilde hizmet alabileceğiniz donanımlı ve uzman ekiplerin desteğine başvurabileceksiniz. Bireysel olarak başvurmanızın neticesinde olumsuz sonuçları almanız halinde vize ücretinin iade edilmemesi sebebiyle, olumlu sonuçları almanız için destek olacak ve özveriyle hizmet verecek adreslere başvurabilirsiniz.