İmren Nilay Tüfekci, 'Güçlü Yarınlar Güçlü Samsun İçin'

TAKİP ET

​İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundular.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Salih Gürbüz, yönetim kurulu ve partililer ile buluştuğu istişare toplantısında, İYİ Parti'nin milletin güçlü yarınları için çalıştığı ifade ederek, “Her alanda çalışmamız gerekiyor. Çünkü ilçe ziyaretlerimde görüyorum ki sorunlar artık kronik hale gelmiş. Yapılması gerekenler hep konuşulmuş ama icraata gelince büyük aksamalar olmuş. Vezirköprü gibi tarihi ve coğrafyası bir hazine gibi olan aynı zamanda tarımda, hayvanlıkta da varım diyen bir ilçemiz bu halde olmamalı. 14 Mayıs günü vatandaşımız güçlü yarınları için önemli bir karar verecektir. Bu karar ile Türkiye İYİ olacak. Bunu bütün yüreğimle inanıyorum. ” diye konuştu.  

MESELE MEMLEKET MESELESİDİR 

İYİ Parti Vezirköprü  İlçe Başkanı Salih Gürbüz ise ziyaret ve istişare için İmren Nilay Tüfekci’ye teşekkür ederek, “ Hedefimiz güçlü Samsun, güçlü Türkiye. Bunun için mücadele ediyoruz. Vezirköprümüz için mücadele ediyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için gece gündüz çalışıyoruz. Adeta bir cennet köşesi olan ilçemizi her alanda ilerlemiş hale getirmek için çalışıyoruz. İYİ Parti bütün teşkilatları ile aynı hedefe yürüyor. Vezirköprü Teşkilatları olarak geleceğe güvenle bakmak için vatandaşımızla birlikte hareket etmek istiyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Sizin için de partimiz için her şeyin hayırlısını diliyoruz” şeklinde konuştu.