İmren Nilay Tüfekçi: 14 Mayıs'ta değişimi başlatacağız

TAKİP ET

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekçi, teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Tüfekçi, "Samsun için sadece konuşmaktan ileriye gidemeyenlere veda edeceğimiz 14 Mayıs'a çok az bir süre kaldı" diye konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ SAMSUN

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekçi, her seçimin önemli olduğunu ama 14 Mayısta yapılacak seçimlerin bir milletin kaderini tayin edeceği gün anlamına geldiğini belirterek, Samsun için de bütün heyecanlarının bu yönde olduğunu söyledi. Tüfekçi ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, Samsun için artık geri sayım başladığının altını çizerek, “ Bugün şehrimizin güzide ilçesi Atakum’da sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Burada harika bir enerji olduğunu görüyorum. Gelecek için umut olmaya inanmış ve bu uğurda omuz omuza yürüyen bir ekip. Bu anlamda öncelikle ilçe başkanımızı kutlamak isterim. Çünkü ancak birlikte olursak güçlü olabiliriz. Samsun için sadece konuşmaktan ileriye gidemeyenlere veda edeceğimiz 14 Mayıs’a çok az bir süre kaldı. Bu birliktelik olduğu üzere inanıyorum ki her şey çok iyi olacak” diye konuştu. 

 

İYİ PARTİ MİLLETİN MERKEZİDİR

İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “öncelikle Güleryüz ve bu samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim. Atakum ilçe yönetim kurulu ve üyeleri olarak bütün mücadelemiz daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü bir Samsun içindir. Biz ülkemiz, şehrimiz ve ilçemiz için sorumluluk hissettiğimiz için buradayız. Çocuklarımız ve onların geleceği için buradayız. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz. Size de milletvekili aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum. Hem partimiz ve hem de sizin için hayırlı olanı temenni ediyorum. “ şeklinde konuştu. 

İmren Nilay Tüfekçi