İlkadım'da MHP'ye 1 başkan yardımcılığı ve 4 müdürlük verilecek

TAKİP ET

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın AK Parti adayı İhsan Kurnaz Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı olarak seçildi. İlkadım Belediyesi'nde Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye 1 başkan yardımcılığı ve 4 müdürlük verileceği öğrenildi.

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı olarak seçimlere giren İhsan Kurnaz, yüzde 32,51 oy oranı ile İlkadım Belediye Başkanı seçildi.

KADROLAR BELİRLENİYOR

İyi Partili Necattin Demirtaş’tan alınan belediyede mevcut başkan yardımcılarının ve müdürlerin değişmesi için çalışmalara başlandı. Başkan İhsan Kurnaz, bugün aldığı mazbatanın ardından başkan yardımcılarının ve müdürlerin kim olacağını, hangi isimlere görevler verileceğini belirleyecek. Ramazan Bayramı sonrasında kadrolarda kimlerin yer alacağı tamamen belirlenmesi bekleniyor.

MHP’YE 1 BAŞKAN YARDIMCISI 4 MÜDÜRLÜK

Gerçek Taraf haber sitesi yayın yönetmeni Okan Çakır’ın edindiği bilgilere göre; 5 Başkan Yardımcısı ve 36 müdürlüğün bulunduğu İlkadım Belediyesi’nde Cumhur ittifakı ortağı MHP’ye 1 başkan yardımcılığı ve 4 müdürlüğün verileceği öğrenildi. MHP’ye verilecek müdürlüklere hangi isimlerin getirileceği şuan için bilinmez iken, başkan yardımcılığı görevine İyİ Partili Necattin Demirtaş’ın yönetiminde Park Bahçeler Müdürü Alaattin Er’in getirileceği öğrenildi.

Kaynak: Gerçek Taraf

İhsan Kurnaz İlkadım Belediyesi Alaattin Er