İhsan Kurnaz : Türkiye'ye Örnek Olacağız

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi, yeni dönemde Türkiye'ye örnek olacak" dedi.

İlkadım'ın gelecek en az 50 yılını planladıklarını söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "Sorunların hızla çözüldüğü, fikir alışverişi ve ortak aklın hakim olduğu, önümüzdeki en az 50 yılın planlandığı bir İlkadım için sayılı günler kaldı" şeklinde konuştu.


"GELECEĞİ PLANLIYORUZ"
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, İlkadım'da değişime öncülük edecek projelerle yola çıktıklarını belirtti. İlkadım'a gönül belediyeciliği kazandıracaklarını ifade eden İhsan Kurnaz, "İlkadım'da AK Belediyecilik artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Sorun çözen, geleceği planlayan, projeler hayata geçiren ve herkesle kucaklaşan belediyecilik anlayışı, AK Parti'nin gönül belediyeciliği anlayışıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başarıları, bizim İlkadım Belediyesindeki en önemli yol haritamız olacak. Sorunların hızla çözüldüğü, fikir alışverişi ve ortak aklın hakim olduğu, önümüzdeki en az 50 yılın planlandığı bir İlkadım için sayılı günler kaldı. Evimiz olarak gördüğümüz İlkadım'da değişime öncülük etmek için bu yola çıktık" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ"
İlkadım'da sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çeken AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, "İlkadım'da sosyal belediyecilik son derece önemli. Gençlere istihdam kapılarını aralayacak projeler, kadınların hem ekonomik hem de sosyal açıdan güç kazanmasına imkan verecek çalışmalar, engellilerin hayatını kolaylaştıracak adımlar, yaşlıların ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin kendilerini yalnız hissetmeyeceği yeni ve güçlü bir döneme doğru yürüyoruz. Vatandaşlarımızın her an ulaşabileceği, şeffaf belediyecilik anlayışının hakim olduğu bir dönem olacak. Bu anlamda bize güvenen ve her platformda desteklerini esirgemeyen İlkadımlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Daha mutlu bir İlkadım hedefiyle, yerel yönetimlerde Türkiye'ye örnek olacak bir İlkadım Belediyesi için hazırız, kararlıyız" dedi.

İhsan Kurnaz Samsun İlkadım Belediyesi İlkadım