Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak?

TAKİP ET

Yerli otomobilin şuan ismi belli olmasa da TOGG ismi ile anılıyor. Tasarımı, çizgileri çok beğenilen yerli otomobilin teknik özellikleri de bir çok otomobil devi firmalarında çok ileri düzeyde. Yerli otomobil hakkında en çok merak edilen ise fiyatı oldu. TOGG'un CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin rekabetçi bir fiyata sahip olacağını açıkladı.

Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobil dün görücüye çıktı. İlgiyle takip edilen tanıtım sonrasında herkesin merak ettiği konu: yerli otomobilin fiyatı.

CEO AÇIKLADI

CNN Türk'te Hafta Sonu programında Hakan Çelik'in konuğu olan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş fiyat konusunda konuşma yaptı.

Çelik'in; "İzleyicilerimizin dünden beri bana en çok sordukları sorulardan biri; fiyatı. Bu otomobil bugün satılıyor olsaydı fiyat aralığı ne olurdu." sorusuna CEO Karakaş şu cevabı verdi; "Fiyat vermek hem ticari anlamda doğru değil. Hem de 2,5 sene sonrası için mümkün de değil. Bizim yola çıkışımız da kullandığımız mantık; rekabetçi bir otomobil olmak durumunda. Her şeyini ona göre tasarlıyoruz. Böyle bir otomobil bugün piyasada pazar payı almak isteseydi kimden pazar payı alırdı ona bakıyoruz. Konumlandırmamızı da o şekilde yaparız. Bu bir ipucu veriyor."