İstanbul seçimlerine damga vuracak olay, Payitaht İstanbul'u kaybetmeyin!

TAKİP ET

İstanbul seçimlerine damga vuracak bir olay yaşandı. AK Parti'nin İstanbul'u kaybetmemesi için Pakistan'dan gelen rektör, bohça içine koyduğu bilezikleri seçimler için kullanılması için getirdi. Bilezikleri gönderen ise Pakistanlı hanımlar.

Akasyam Haber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan, bugünkü köşe yazısında İstanbul seçimlerine damga vuracak bir olayı kaleme aldı.

Yazgan, İstanbul seçimleri için telefon ile bilgi aldığı kişiye çalışmaların nasıl geçtiğini sordu. Telefondaki kişi seçimlere damga vuracak o olayı anlattı.

“Burada durum hiç iyi değil. İstanbul’a gelenlerin hemen hepsi kuru kalabalık yapmaya gelmişler. Senin gösterdiğin hassasiyetin ve heyecanın onda birini bile taşımıyorlar.

Bu kadar ümitsizlik içinde tam geri dönmeye karar vermiştim ki, Karaçi Üniversitesi Rektörü, taa Pakistan’dan İstanbul seçimlerine destek vermek için geldi. Elinde buraya geldiğini duyan hanımların kollarından çıkartarak verdikleri bileziklerin bulunduğu mendilden bir bohça vardı.

Pakistanlı hanımlar İstanbul’u yani Payitahtı kaybetmemek için bir kere daha tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi kollarındaki bilezikleri çıkartıp rektör beye vermişler.

“Destek olalım, üzerimize düşeni yapalım” diye…

Rektörü ve Pakistanlı hanımların bu hallerini görünce kendimden utandım. Dönmekten vazgeçtim. Canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ama durum hiç iyi değil bunu söyleyeyim.”