İMG'DEN ZEYNEP KARAGÖL'E ZİYARET

TAKİP ET

Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) kısa bir süre önce Ankara'da İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık, İstihbarat, Hareket ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı Özel Kaleme (KİHBİ) getirilen Zeynep Karagöl'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

 

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Samsun AK Parti'den Milletvekili Aday adayı olan Zeynep Karagöl, kısa bir süre önce Ankara'da İçİşleri Bakanlığı Kaçakçılık istihbarat Hareket ve Bilgi Toplama Daire Başkanlığı Özel Kalem Sekreterliğine getirilmişti. Samsun İnternet Medya Grubu (İMG) Zeynep Karagöl'ü Ankara'daki yeni makamında ziyaret etti. Kapısının herkese açık olduğunu söyleyen Karagöl;'Samsunlu olsun, çamurdan olsun. Şehrimizin insanlarına hemşehrilik damarımız ayrı kabarıyor.' dedi. 

 

SAMSUN BENİM VATANIM

Her hafta sonu Ankara'dan Samsun'a gelerek hasret giderdiğini ve doğup büyüdüğü Samsun'un gönlünde çok farklı bir yeri olduğunu belirten Karagöl;'Ankara'da değişik kademelerde görev yapan Samsunlularla hep birarada olmaya çalışıyoruz. Başkentte Samsunluların kurmuş oldukları sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak buradan şehrimize ve Samsunlulara yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Samsun'a ne kadar faydamız olursa bizler burada o kadar mutlu oluyoruz.' diye konuştu.