İbrahim Sandıkçı'nın 'Kardeşim Messi' paylaşımı tepki çekti

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyesi Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın twitter üzerinde yaptığı 'Kardeşim Messi' paylaşımı tepki çekince, Başkan Sandıkçı paylaşımını sildi.

MESSİ’NİN TRANSFERİ OLAY OLDU

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin 17 yıldır top koşturduğu Barcelona’dan ayrılarak PSG’ye transfer oldu. Dünyaca ünlü futbolcu Messi, twitter gündeminde en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

AĞLAMA DUVARI’NDA DUA ETTİ
Yaptığı her olayı haber olan Lionel Messi’nin, Filistin’in işgal edilen topraklarına kurulmaya çalışılan İsrail’in ‘Ağlama Duvarı’ önünde dua eden Messi’nin Yahudi asıllı olduğu sıklıkla haberlerde yer almıştı.

BAŞKAN SANDIKÇI’DAN ‘KARDEŞİM MESSİ’ PAYLAŞIMI

Messi’nin, Barcelona’dan ayrılarak PSG’ye transfer olması, Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın da gündeminde yer aldı. Başkan Sandıkçı, twitter üzerinden hem Türkçe hemde Fransızca olarak ‘Kardeşim Messi yeni takımın PSG hayırlı olsun’ paylaşımı yaptı.

TEPKİLER ÜZERİNE KALDIRDI

Canik Belediyesi Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın twitter üzerinden yaptığı ‘Kardeşim Messi’ paylaşımına, futbolcu Messi’nin Filistin’in işgal edilen topraklarına kurulmaya çalışılan İsrail’in ‘Ağlama Duvarı’ önünde dua ettiği ve Yahudi olması ve Müslümanların kardeşi sadece Müslümanlardır şeklinde tepkiler geldi. Başkan Sandıkçı gelen tepkiler üzerine twitter üzerinden yaptığı paylaşımı kaldırdı.