Galip Öztürk'ün Tartıştığı Polis Bakın Kim Çıktı

TAKİP ET

Samsunlu işadamı Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e kimlik soran ve FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan polis memuru meslekten ihraç edildi.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Levent Kara yaklaşık 5 yıl önce Samsun-Çarşamba Karayolu üzerinde Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün aracını durdurmuş ve kimlik sorup üst araması yapmak istemişti. Olay gecesi arama yapılmasına tepki gösteren Galip Öztürk, görevli komiser yardımcısı Levent Kara ile tartışma yaşamıştı.

 

Levent Kara’nın FETÖ’ye yönelik sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı ve son olarak da meslekten ihraç edildiği öğrenildi.

 

 

BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİ!

 

Söz konusu komiser yardımcısı o yıllarda Samsun'da gösterdiği çalışmaları nedeniyle de dönemin Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'nin talebi doğrultusunda valilik tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirilen 6 polis memuru arasında yer almıştı.