Elif Sarı kimdir, nereli, nerede yaşıyor? Kız çocuğu ile birlikte çıplak fotoğraflarını paylaşan Elif Sarı tutuklansın

TAKİP ET

Küçük kız çocuğu ile çıplak fotoğraflar paylaşan Elif Sarı, sosyal medya üzerinden #elifsaritutuklansin etiketiyle gündeme geldi. Tepki çekmeye devam Elif Sarı için Twitter'da #elifsaritutuklansin etiketi ile kampanya başlatıldı. Elif Sarı'nın Instagram hesabının 'elif.antplii' olduğu belirtildi.

Sosyal medya hesapları üzerinde tanıştığı kişilere canlı yayında çıplak fotoğrafları ve videolarını gönderdiği öne sürülen Elif Sarı hakkında twitter üzerinden tepki yağdı.

Elif Sarı’nın nerede oturduğu tam olarak bilinemezken sosyal medya hesaplarında Bartın ilinde olduğu görüldü.

Para kazanmak uğruna kendi çıplak fotoğraflarını ve küçük kızının fotoğraf ve videolarını paylaştığı öne sürülen Elif Sarı’nın tutuklanması ve kızının elinden alınması isteniyor.

Sosyal medyada Elif Sarı isimli kadının, bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte fotoğraf çektirip, kendisinin müstehcen fotoğraflarını paylaşması tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları Elif Sarı’nın tutuklanması için İçişleri Bakanlığı’nı etiketleyerek çağrı yaptı.

Bir sosyal medya hesabından, “Çok özür dileyerek bu görüntüleri paylaşıyorum fakat bu bebeği biri kurtarsın. Gerçekten ebeveynlerimiz seçme şansımız yok fakat bu bebeğin hiç suçu yok” diye paylaşımda bulundu. 'elifsaritutuklansın' çağrısı binlerce kez paylaşıldı.

Emniyet çalışma başlattı

Hesabın adres bölümünde Bartın-Karabük yazmasının ardından Bartın ve Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün çalışma başlattığı öğrenildi. Sosyal medyada gündem olan hesabın geçmişte değişik isimler ve illerle ilgili hesaplar açtığı da görüldü.