CHP'nin Nefret Koçu Çolpan Işın Taner

TAKİP ET

CHP'li Çolpan Işın Taner'in 'tecavüz edilen çocuğun ailesi AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir' sözlerine CHP'liler haricinde herkes tepki gösterdi.

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğraması tüm Türkiye'nin canını acıtırken Çolpan Işın Taner isimli kadın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kan dondurdu. 'Tecavüze uğrayan çocuğun ailesi AK Partili ise ve o çocuk da büyüyünce AK Parti'yi destekleyecekse bugün bunu yaşaması daha iyi' diye yazdı.

SAPKIN ZİHNİYETLİ KİŞİNİN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:
"Her şeyden önce anne ve baba neyle meşguldü. 4 yaşındaki çocuğun yeri annesinin yanıdır. Annesi gözünün önünden bir saniye bile ayırmaması gerekir. Bakamıyorsan doğurmayacaksın. Ayrıca bize kötü gibi görünen durumlar, bizi daha kötüsünden korumak için öyledir. Yani ilahi adalet var. Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise, ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa…".

CHP'NİN NEFRET KOÇU
Sabah Gaazetesi köşe yazarı Hilal Kaplan, nefret suçu işleyen Çolpan Işın Taner'i de köşe yezısında eleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde 4 yaşındaki bir evlâdımız cinsel saldırıya uğramış ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. 'Yaşam koçu' olan CHP'li Çolpan Işın Taner ise bu olay hakkında şunu yazabildi: "Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti'nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti'yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir. Değmez bu insanların çocukları için bile olsa..."
Bu cümleleri kuran kişi AK Partili olsaydı, yabancı basında bile yer alacağına eminim. Ne var ki 'nefret dili'nden yakınan CHP'liler nedense bundan daha iğrenç bir örneğini göremeyeceğimiz nefret dilini yayan bu insan müsveddesi hakkında tek kelâm etmiyorlar. Ne diyelim, herkes kendi imtihanını veriyor.