Gözaltına alınan Efe Emirhan Konaşoğlu serbest bırakıldı

TAKİP ET

Sosyal medyada yalan haberleri ve provokatif haberleri yaydığı gerekçesiyle gözaltına alınan Zafer Partisi Samsun Çarşamba İlçe Eski Başkanı Efe Emirhan Konaşoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara merkezli yapılan operasyonda, sosyal medyada yalan haberler ve paylaşımlar yapılması nedeniyle “Halkı kin ve nefrete sürükleme” suçlamasıyla gözaltına alınan Zafer Partisi Çarşamba İlçe Eski Başkanı Efe Emirhan Konaşoğlu, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, serbest kalan Konaşoğlu ve ailesini evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ziyarette Zafer Partisi İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne ve Zafer Partisi Samsun Gençlik Kolları İl Başkanı Emir Can Aydoğdu da bulundu.

Şafak operasyonunda Efe Emirhan Konaşoğlu'da gözaltına alındı

"GÖZALTILAR KORKUTAMAZ VE DURDURAMAZ"
Türkiye'nin göçmenistan olmamasını istemenin suç teşkil etmediğini belirten Başkan Faruk Şen, "Efe Emirhan Konaşoğlu, gözaltına alındığı günde söylediğimiz gibi ülkemizin mülteci deposuna dönüşmesine tepki gösteren, vatansever bir Türk gencidir. Eski başkanımız fiilen partimizde yöneticilik yapmasa da yürekten bir Zafer Partilidir. Vatanperver Türk gençlerini gözaltılar yıldıramaz, korkutamaz ve durduramaz. Zafer Partisi, Türkiye'nin en önemli sorunu olan sığınmacı problemini her platformda dile getirmeye devam edecektir." diye konuştu.

ROZET TAKARAK DESTEK MESAJI
Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Zafer Partisi Çarşamba İlçe Eski Başkanı Efe Emirhan Konaşoğlu'na yeniden parti rozeti takarak, parti olarak arkasında olduklarını gösterdi. Emirhan Konaşoğlu ve babası Mustafa Konaşoğlu, Zafer Partisi il, ilçe ve gençlik kolları başkanlarının ziyaretlerinden ve manevi desteklerinden dolayı dolayı teşekkür etti.