Göz yorucu zeka testi: İnsanların %90'ı 9 saniyede gizlenmiş kalbi bulamıyor!

TAKİP ET

Keyif alarak çözeceğiniz bir zeka testi hazırladık. Özel olarak tasarlanan bu zeka testinde gizli bir kalp bulmanız bekleniyor. İnsanların %90 ı 9 saniyede gizli kalbi bulamıyor. Peki siz kendinize güveniyor musunuz? Peki siz yapabilecek misiniz, yoksa yüzde 90 ın içine mi gireceksiniz?

Zeka testleri için mantıksal düşünmek gerekmektedir. Bu sayede beyin jimnastiği yapmış da olacaksınız. Bu tür testler çoğunlukla bir resim veya cümlelerdeki eksik kelimeyi, nesneleri ya da sayıları bulmayı gerektiren içerikler olarak hazırlanmaktadır. Karşınızdaki zeka testinde ise dikkatiniz ve gözlem beceriniz ölçülecektir. Testteki gizli kalbi 9 saniyede bulmanız beklenmektedir. O zaman süre başladı!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

ZEKA TESTLERİ ÇÖZMEK ZİHNİN PERFORMANSINI ARTIRIR

Zeka testleri yapmak zihinsel performansı iyileştirme yollarından biri olarak kabul edilmektedir. Birkaç türü olan zeka testlerinin bazıları daha kolayken diğerleri karmaşık ve zor olmaktadır. Zorlayıcı olanlar, beynin uyarılmasını ve bilişsel gelişmesini desteklemektedir. Bu sebeple bol bol bu tür aktiviteler yapmak beyin gelişimini olumlu etkiler.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

 

IQ TESTİNDEKİ KALP NEREDE?

Hazırlanan bu testte mavi, pembe ve beyazın  farklı tonlarında birçok fil bulunmaktadır. Sürüyle beraber vakit geçiren bir grup kelebek de onlara eşlik etmektedir.

Oturma şekli ile kişilik testi: Oturma pozisyonunuz karakterinizi anlatıyor!

Bu IQ testinde fil sürüsünün ve kelebeklerin arasına gizlenmiş bir kalp bulunmaktadır. Olabildiğince kısa sürede o kalbi bulmanız gerekmektedir. En fazla 9 saniyede kalbi bulmalısınız.

Parmak uzunluğu kişilik testi: Parmak uzunluğunuz karakterinizi etkiliyor!

Mantıklı düşünüp doğru açılardan görsele bakmalısınız. Süreniz daralıyor. Artık kalbi bulmak için son anlarınız. Eğer verilen sürede kalbi bulamazsanız üzülmeyin ve cesaretiniz kırılmasın.

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

SÜRE BİTTİ, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Testteki kalbi 9 saniye bulanları tebrik ederiz. Gerçekten keskin gözlere sahipsiniz. Eğer cevabı bulamadıysanız kalbin nerede olduğunu size göstereceğiz.

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

 

İŞTE CEVAP!

Üstten soldan sağa üçüncü pastel pembe file bakın, kalp pastel pembe filin kulağı ile mavi filin arasına sıkışmış.

Dikkat gerektiren zeka testi: 5 saniyede bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

Peki siz verilen sürede testi tamamlayabildiniz mi? Yorumlara yazmayı unutmayın. Değişik zeka, kişilik testleri için takipte kalın.

Gözleri yoran zeka testi: Konsantrasyonu tam olan testi çözer!

Mantıksal yanınızı ve gözlem becerinizi ölçen zeka testi: Hangi tank önce dolacak?