Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, D8 Zirvesi'ne katıldı

TAKİP ET

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen D8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Yıl zirve toplantısına Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'de katıldı.

Çırağan Sarayı’nda 15 Haziran 1997 tarihinde 54’üncü hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın öncülüğünde Türkiye, Nijerya, Mısır, İran, Pakistan, Endonezya, Malezya ve Bangladeş'in devlet ve hükümet başkanlarının bir araya geldiği zirvede ‘İstanbul Deklarasyonu’ ile kurulan D-8 Ekonomik İş birliği Teşkilatı’nın 25’inci kuruluş yıl dönümü, aynı gün ve mekanda D-8 Genel Sekreterliği ileErbakan Vakfı iş birliğinde program düzenlendi.

D8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 25. Yıl zirve toplantısı  geleneksel balkon fotoğrafında Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı olarak fotoğraf verdi.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, D8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Genel sekreteri Isiaka Abdulkadir Imam ile bir araya geldi.

Zirvede konuk olan Osmanlı Padişahlarından Abdülhamit Han'ın 3. Kuşak torunu Erturul Osman Osmanoğlu ve 4. Kuşak Torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu İle hatıra fotoğrafı çeken Yaman, memnuniyetini dile getirdi.