Karabük'ten kısa kısa

TAKİP ET

KARABÜK (AA) - Karabük'te, Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Gürel başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, kentte artış gösteren Kovid-19 vakalarıyla ilgili güncel verilerle kontrollü sosyal hayat döneminde alınacak yeni önlem ve kararlara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı tarafından sürveyans ve filyasyon çalışmaları, PCR test sayıları, vakaların oluşum süreçleri ve analizleri, vakaların yoğun görüldüğü bölgeler hakkında Vali Fuat Gürel ve katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda, iş yerleri, alınan önlem ve tedbirlere uyum sürecinde yaşanan aksaklıklar, kontrollü sosyal hayat döneminde gerçekleştirilen iş yeri denetimleri ve tüm sağlık birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya, vali yardımcıları Muhittin Gürel ve Ahmet Karatepe, vali yardımcısı vekili Numan Tahir Şimşek, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ katıldı.

- İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

2020 yılının son İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri, KARDEMİR yetkilileri ile kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış tarafından kurumun faaliyet ve çalışmaları hakkında Vali Gürel ve kurul üyelerine bilgiler verildi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru

Karabük'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla koşu gerçekleştirildi.

Yenişehir Çamlık Parkuru'nda gerçekleştirilen 4 ayrı kategorideki koşu sonunda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.